Mainos

Sokkikäänne! Terhi ihastuikin Maajussi-Laurin hyvään ystävään: "En ole pahoillani"

Maajussi-Laurin valitsema Terhi kertoo muistelevansa farmiviikkoa lämpimästi, vaikka suhde ei syventynyt rakkaudeksi kuvausten jälkeen.

Maajussille morsian -ohjelma on tulossa päätökseensä. Edellisessä jaksossa maajussit tekivät lopulliset valintansa ja viimeisessä jaksossa he kokoontuivat Haikoon kertomaan, mitä heille kuuluu nyt. 

Maajussi-Lauri päätyi lopulta valitsemaan kolmesta morsianehdokkaastaan Terhin​​​​​​. Parin suhde ei kuitenkaan ottanut tuulta siipiensä alle toivotulla tavalla. Terhi kertoo MTV:lle, että hänen tunteensa Lauria kohtaan eivät syväntyneet ihastumista pidemmälle.

– Siinä kun toiseen paremmin tutustui, niin tuli tunne ettei hän ehkä sittenkään ole se oikea. Hyvän ystävän hänestä olisin voinut saada.

Lauri kertoo viimeisessä jaksossa, että Terhi ihastui hänen ystäväänsä. Pari tapasi Laurin järjestämissä juhannusjuhlissa, jossa Terhi ja myös muut morsianehdokkaat olivat mukana.

Hiljaiseloa ohjelman jälkeen

Terhin mukaan hän ja Lauri sopivat ohjelman kuvausten jälkeen tapailevansa kaikessa rauhassa ​eivätkä he määritelleet suhdettaan. 

– Se oli ihan ok silloin. Kyllähän me kesällä toistemme seurassa pyörittiin ja myös Lauri tapaili muita naisia, eikä siinä minulle mitään ongelmaa ollut. Varmaan siksi, että ei ollut siinä itsellä mitään rakastumisen tunnetta taustalla.

Terhi ja Lauri eivät ole olleet hetkeen yhteyksissä. Lauri ei ole myöskään tekemisissä ystävänsä kanssa. Terhiä harmittaa se, millaisen käänteen asiat saivat. 

– Laurilla ja hänen ystävällään on kuitenkin pitkä ystävyyssuhde takanaan. Mielestäni on vähän kohtuutonta, miten asiat menivät, kun ketään ei kuitenkaan ole petetty tai loukattu niin, että oikea seurustelusuhde olisi rikottu. Harmittaa tosi paljon, olisin halunnut pitää Laurin ystävänä. 

Onni löytyi kuitenkin

Vaikka ohjelmassa tavannut pari ei pidä yhteyttä, Terhi kertoo saaneensa Laurilta salaperäisen kukkalähetyksen ovensa taakse syntymäpäivänään. Hän ihmetteli sitä, ettei lähetyksessä ollut lainkaan viestiä tai mitään viitettä siitä, keneltä lahja oli. 

– Olihan se mukavaa, että syntymäpäivän muistaa ja kaikkihan nyt kukista tykkää. Mutta kyllä se myös ihmetytti, tuollainen nimetön kukkalähetys. Jos tulee oven taakse asti, niin eikö voi tulla sitten moikkaamaan, jos on vielä jotain juteltavaa? En kokenut sitä mitenkään yltiöromanttisena ja upeana eleenä.

Vaikka rakkaus maajussin kanssa ei syttynytkään, Terhi pitää edelleen yhtä Laurin ystävän kanssa. Hän kertoo olevansa iloinen kulman takaa löytyneestä onnesta. 

– En kuitenkaan sillä lailla ole pahoillani. Olen onnellinen lopputulemaan. Maajussille morsian -ohjelmasta löytyi kuitenkin rakkaus. Meillä menee hyvin ja onni löytyi sitä kautta kuitenkin. 

Maajussille morsian -jaksot katsottavissa Katsomossa

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.