Mainos

SOK tuo Suomeen Radisson SAS-hotelleja

SOK on hyvää vauhtia kansainvälistymässä. Se sai tänään haltuunsa Helsingin keskustan Radisson SAS-hotellin liiketoiminnan. Toisen Radisson SAS:n SOK saa hotelli Hesperiasta, joka avataan lokakuussa uudistuneena ja SAS Radissonin -nimellä.

Kansainvälisen Radisson-ketjun kanssa solmimassaan sopimuksessa SOK on myös sitoutunut neljän lähivuoden aikana toteuttamaan 5-7 Radisson SAS-hotellia Suomeen. Näiden paikoiksi on kaavailtu Turkua, Tamperetta, Oulua ja Vaasaa, joihin kaikkiin SAS lentää. Monissa on valmiina SOK:n hotelli, joka voidaan muuttaa Radisson SAS:ksi.

Yhteistyösopimus ei muuta yhtiöiden omistussuhteita. Radisson SAS Hotels International ja Sokos Hotels säilyvät erillisinä ja niitä markkinoidaan omina tuotteinaan.

Kansainvälisellä SAS Radisson -ketjulla on tämän vuoden lopussa sata hotellia Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-Idässä ja Aasiassa, Radisson SAS Hotels Worldwiden pääjohtaja Kurt Ritter kertoi. Vuonna 2 000 hotellien määrä nousee 200:aan ja vuonna 2010 ketjulla on suunnitelmien mukaan 500 hotellia.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.