Sofi Oksanen harrastaa japanilaista sidontaseksiä

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut Sofi Oksanen harrastaa japanilaista sidontaseksiä. Nainen kertoi harrastuksestaan viiden vuoden takaisessa Image-lehdessä.

Sofi Oksanen kertoi Image-lehden vuoden 2005 maaliskuun numerossa harrastavansa japanilaista eroottista bondagea, nawa shibaria. Kirjailija kuvaili lehdessä, että hän on kokenut vankeuden aina seksikkääksi. Nainen tunnistikin itsensä fetisistiksi.

– Kuorrutan itseni ja kotini fetisseillä, se on elämäntapani, Oksanen kertoi Image-lehdelle vuonna 2005.

– Perusteellisuus ei häiritse. Se on yksi syy, miksi kinkyily viehättää - siihen on syvennyttävä, se vaatii enemmän vaivaa ja aikaa ja mahdollisesti rahaakin kuin tavanomainen, yhdyntäkeskeinen hetero- eli vaniljaseksi, kirjailija kuvaili nawa shibar-harrastustaan.

Oksanen totesi lehdessä, että bondage tuo hänelle saman tunteen, kuin korsetti. Hänestä tuntuu, että joku pitää häntä sylissä.

– Kymmenien metrien köysistä ei tullutkaan umpisolmuihin päättynyttä hamppumyttyä, vaan oikein kaunis "kilpikonna", yksi perussidonnoista. Siihen on kulunut 16 metriä köyttä. Olen ylpeä. Kun jalat vielä sidotaan mukaan, minut voi nostaa köysistä ilmaan roikkumaan. Painovoiman kumoaminen, fyysinen liikkumattomuus ja köysi tuntuvat ainutlaatuiselta yhdistelmältä, Oksanen kuvaili bondage-kokemustaan.

Hän kuvaili Image-lehdessä, että kun köydet on avattu, olo on yksinäinen.

– Köysien syleily on loppu. Olen taas vastuussa itsestäni, Oksanen kirjoitti kokemuksestaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat