Snookersuuruus Ronnie O'Sullivan paljasti karmean uhkakuvan – "En voisi pelata"

Snookertähti Ronnie O'Sullivan vihjaili mahdollisesti uran päättävästä vammasta aloitettuaan English Open -turnauksen 4-0-voitolla maanantaina.

O'Sullivan on valitellut viime aikoina heikkoja otteitaan, vaikka hän onnistui voittamaan Shanghai Masters -turnauksen syyskuun puolivälissä. Maanantaina hän kaatoi Andrew Pagettin, mutta esitys ei ollut loistokas. 

Seitsenkertainen maailmanmestari kertoi kärsivänsä kyynärpäävammasta. 

– Se voi uhata uraani huipputasolla, jos se jatkuu tämän kaltaisena. En voisi pelata. Voisin pärjätä yksittäisissä otteluissa, mutta turnausten voittaminen ilman mahdollisuutta lyödä voimalyöntejä olisi lähes mahdotonta, kauden viidestä turnauksesta vain kahdessa pelannut O'Sullivan kommentoi The Expressin mukaan

– Joten minun täytyy saada vamma hoidetuksi, ja pitää se kunnossa, olla varovainen, välttää riskejä ja pysyä poissa maastopyörän selästä. Käytän kipulääkkeitä tämän viikon, sitten menen kuntoutukseen ja myöhemmin turvaudun tarvittaessa injektiohoitoihin. 

O'Sullivan kertoi, että hän on kärsinyt niin sanotusta tenniskyynärpäästä jo vuodesta 2021 lähtien. Suurempia ongelmia se alkoi aiheuttaa viime vuonna. 

English Openin vuonna 2017 voittanut O'Sullivan kohtaa turnauksessa seuraavaksi Jackson Pagen keskiviikkona. 

Lue myös:

    Uusimmat