Snookerlegendojen odotetusta kohtaamisesta tuli tuskallinen kokemus – maailmanmestari tylynä sankareilleen: "En pysty katsomaan enää"

Stephen Hendry kukisti Jimmy Whiten erin 6-3 kahden snookerlegendan kohtaamisessa maanantaina. Hendry eteni voitolla MM-karsintojen 2. kierrokselle. 

Kolminkertainen maailmanmestari Mark Williams tiivisti varmasti monen snookerfanin tuntemukset maanantai-iltana. 

– Nautin katsoa Jimmyn ja Hendryn ottelua, se tuo muistoja pintaan. Mutta EN PYSTY katsomaan enää, Williams kirjoitti Twitterissä kesken taiston. 

Williams myös luonnehti ottelun tasoa "paskaksi", mutta jatkoi tästä huolimatta hyvän ystävänsä Hendryn ja lapsuuden sankarinsa Whiten välisen ottelun seuraamista. 

Hyvin rikkonaisen ja virherikkaan ottelun suurimmaksi pistesarjaksi jäi lopulta Hendryn 66, minkä lisäksi hän pystyi kahteen yli 50 pisteen sarjaan. Whiten parhaat olivat kaksi 58 pinnan putkea. 

Toisaalta pelin taso ei ollut valtava yllätys, sillä kyseessä oli seitsenkertaiselle maailmanmestarille Hendrylle, 52, vasta toinen kilpailuillinen ottelu yhdeksään vuoteen. 58-vuotias White on pelannut enemmän, mutta harvakseltaan, ja on nyt tappion myötä vaarassa menettää paikkansa maailmankiertueella. 

Hendry kohtaa MM-karsinnan toisella kierroksella kiinalaisen Xu Sin. Päästäkseen itse MM-turnaukseen Hendryn pitäisi voittaa vielä kolme ottelua. 

Hendryllä ja Whitella on värikäs yhteinen historia. White on hävinnyt urallaan kaikki kuusi pelaamaansa MM-finaalia, ja niistä neljässä hän taipui Hendrylle 90-luvulla.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja