Snellman: Poliitikot, jättäkää kännykkä kotiin ja tehkää töitä!

Torstaiaamuna MTV3:n Huomenta Suomen Mediakokki-osuudessa selkeät mielipiteensä poliitikkojen kaikenkarvaisista kohuista laukonut kirjailija Anja Snellman haluaisi jo laittaa lopullisen pisteen koko touhulle.

– En mä sanois, että media on tässä se, joka näitä kohuja järjestää, kyllä poliitikot aivan itse yksityiselämänsä asioista kertovat. Nyt on muuten ensimmäinen kerta, kun näiden kohujen keskiössä ovat todella korkeassa asemassa olevat henkilöt, ulkoministeri ja pääministeri, Anja Snellman analysoi.

Hän ei usko, että ihmiset kirjaimellisesti kyllästyisivät lukemaan poliitikkojen yksityiselämän ongelmista:

– Mutta politiikan uskottavuus kyllä tässä kärsii. Ei otsikoihin pääse budjettiriihet ja muut poliittiset asiat, vaan ihan muut jutut. Mua tympii suoraan sanottuna jo, ja puhuisin jo siitä oikeasta politiikasta, Snellman latasi.

Snellmanin terveiset yhteiskunnallisesti korkeissa viroissa oleville ovat lyhyet mutta ytimekkäät: – Poliitikot, tehkää töitä, kännykkä kotiin!

Ulkoministeri Ilkka Kanervan viimeisin tempaus sai uuden käänteen torstaina aamupäivällä. Ilta-Sanomat uutisoi verkkosivuillaan tanssija Johanna Tukiaisen hakevan turvaamistoimen kautta oikeuden päätöstä, ettei Hymy-lehti julkistaisi Kanervan hänelle lähettämiä tekstiviestejä. Lehden saamien tietojen mukaan hakemus jätettiin Helsingin käräjäoikeuteen torstaiaamuna.

– Sinne on toimitettu kyllä tällainen toimenpide, vahvistaa Tukiaisen asianajaja Markku Kiikeri.

– En kommentoi hakemusta, koska siinä on muitakin asioita. Se sisältää erilaisia pyyntöjä. Odottaisin käräjäoikeuden päätöstä. En osaa sanoa milloin päätös on odotettavissa.

IS:n tiedustellessa hakemusta käräjäoikeudesta ilmoitettiin, että se tullaan julistamaan salaiseksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat