Smashin 10. jakso: Sijainen

Sijoittajat ovat tulleet kuuntelemaan Marilyn-musikaalin lukuharjoitusta, mutta tiedossa on ongelma. Shown uusi tähti, Rebecca Duvall, on jäänyt jumiin Kuubaan, joten harjoituksissa ei päästä eteenpäin. Derek päättää virallisesti pyytää Karenin sijaiseksi.

Ivy kuulee Karenin hyvät uutiset ja tulee entistäkin surullisemmaksi. Hän on kuitenkin edelleen sitä mieltä, että rooli kuuluisi todella hänelle.

Tomin ja Johnin orastava parisuhde alkaa rakoilla, kun mustasukkaisuus nostaa päätään. Sam ja Tom ovat lähentymässä liikaa, ja John huomaa miesten välisen kemian.

Ivy laulaa Kelly Clarksonin Breakaway-kappaleen ja saa itsevarmuutta. Hän päättää taistella tiensä takaisin produktioon. Myöhemmin Ivy yllättää kuorolaiset saapumalla töidenjälkeisille drinkeille. Hän onnittelee Karenia niin iloisesti, että tämä alkaa pohtia onko hän vilpitön.

Musikaaliharjoitukset eivät ota onnistuakseen ja Derek pistää Karenin matalaksi. Itkun partaalla oleva Karen alkaa pelätä, ettei onnistu ikinä roolissa. Poikaystävä Dev raivostuu Karenin paljastettua, että Derek lähenteli häntä ensimmäisen tapaamisen aikana. Karen ei kuitenkaan tiedä, että Dev flirttailee töissä RJ:n kanssa.

Sijoittajat vaativat Eileenilta vastauksia ja tietoja Rebecca Duvallista. Baarimikko kuuntelee Eileenin huolia ja Nick yllättää Eileenin sanomalla, että hän saattaa löytää sijoittajan musikaaliin, joka voisi kattaa kaikki kulut.

Vaikka musikaalin tähti on kadoksissa, Derek jatkaa harjoituksia. Miehet esittävät Don't Say Yes Until I Finish Talking -kappaleen, ja Tom osallistuu esitykseen. Vau, säveltäjähän osaa laulaa!

Nick esittelee Eileenin rock-tähti Randy Cobralle, ja on ensin epäilevä. Randy voisi sijoittaa seitsemän miljoonaa dollaria musikaaliin, joten Eileen puhuu miehen ympäri. Autettuaan ystäväänsä saamaan sopimuksen Nick suutelee Eileenia.

Avio-ongelmien kanssa painivalla Julialla ei mene hyvin ja Tom alkaa olla huolissaan. Lopulta Julia tunnustaa Tomille mistä on kyse: Frank on jättänyt hänet.

John kuulustelee Tomia tämän tunteista Samia kohtaan. Tom kieltää kaiken ja väittää, ettei heidän välillään ole mitään. John tajuaa kuinkin hänen valehtelevan ja pistää poikki suhteensa Tomiin.

Derek kertoo Karenille huonoja uutisia: Rebecca Duvall saapuu harjoituksiin seuraavana päivänä. Samalla Derek pyytää anteeksi aiempaa lähentelyään. Myöhemmin hän törmää Deviin, joka on raivoissaan hänelle. Miehet päätyvät tappelemaan ja Karen joutuu tulemaan väliin.

Karen loistaa Marilynin roolissa laulaessaan Never Give All the Heart, mutta harjoitukset keskeytyvät kun kuuluisa Rebecca Duvall saapuu paikalle!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja