SM-liigasensaatio yllätti NHL-tilaisuudessa – suusta tulikin jotain odottamatonta

Pohjois-Amerikassa on käynnissä tuleville NHL-varauksille tarkoitettu NHL Scouting Combine -tapahtuma. Mukana on myös Juraj Slafkovsky, joka on yksi kesän varaustilaisuuden kuumista nimistä. Slovakkihyökkääjä on ehtinyt myös erottua joukosta.

Slafkovsky kiekkoili viime kaudella SM-liigan TPS:ssä. Hän loisti kuitenkin etenkin Slovakian paidassa. Olympialaisten arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu järkäle vakuutti myös MM-kisoissa.

Monet NHL-seurat esittävät pelaajille samoja kysymyksiä. Yksi niistä on jo varsin legendaarinen. NHL-toimittaja Mike Morreale kertoi Twitterissä Slafkovskyn muista erottuvasta reaktiosta kysymykseen.

– Yksi joissakin NHL-seuroissa suosittu ja yllättäväksi tarkoitettu kysymys on tiedustella haastatteluissa, mikä eläin kuvaa pelaajaa parhaiten jääkiekkoilijana. Suurin osa sanoo ”leijona”. Juraj Slafkovsky kertoi minulle tänään vastanneensa ”susi”, kirjoitti Morreale.

Suuri osa asiantuntijoista uskoo tässä vaiheessa, että Slafkovsky valitaan viiden ensimmäisen joukossa heinäkuussa järjestettävässä NHL:n varaustilaisuudessa.

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat