SM-liigan välierissä poikkeukselliset lähtökohdat, ennakkosuosikit joutuvat kovaan paikkaan – "Tämä on hinta siitä"

Liigaviikko perkaa SM-liigan välierien ennakkoasetelmat – näissä piilevät haastajien yllätysmahdollisuudet tamperelaisjoukkueita vastaan 19:28
Liigaviikko perkasi SM-liigan välierien ennakkoasetelmat.

SM-liigan välieräsarjat alkavat hyvinkin poikkeuksellisella tavalla, kun sarjojen ensimmäiset ottelut pelataankin altavastaajina lähtevien Pelicansin ja HIFK:n kotikentillä.

Tappara ja Ilves omaavat kotiedun SM-liigan välierissä, mutta Nokia Arenan tapahtumakalenteri muovasi ottelujärjestyksen uusiksi. Antti Tuisku esiintyy viikonloppuna Nokia Arenalla, joten sekä Ilves että Tappara joutuvat pelaamaan kaksi ensimmäistä otteluaan vieraskaukalossa.

Tämä antaa altavastaajina ottelusarjaan lähteville Pelicansille ja HIFK:lle sauman iskeä kunnolla kiilaa tamperelaisten ennakkosuosikkien vankkureihin.

Nokia Arena on nostanut Ilveksen ja Tapparan toiminnan täysin uudelle tasolle, mutta MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen huomauttaa uuden ja modernin kodin tuoneen nyt haasteitakin.

– Ehkä tämä on hinta siinä, että Nokia Arena on tamperelaisille se sampo, joka tuottaa kaikkea. On mielenkiintoista ajatella, miten se vaikuttaa näihin sarjoihin, Sihvonen summaa MTV Uutiset Liven Liigaviikossa.

Miten ottelujärjestys muuttaa SM-liigan välierien asetelmia? Katso Liigaviikko kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat