SM-liigan välieräjoukkueet selvillä – Pelicans rynnisti jatkoon, Lars Bryggman Lahden seiskapelin tähti

Pelicans tekee 3-0 maalin 1:14

Jääkiekon SM-liigan tämän kevään välieräjoukkueet ovat nyt selvillä. Tapparan, Ilveksen ja HIFK:n lisäksi jatkoon selvisi Pelicans, joka kaatoi tiistain seitsemännessä ja ratkaisevassa puolivälieräottelussa KalPan 4–2.

Pelicans sai illan taistoon loistoalun, kun se karkasi avauserässä 2–0-johtoon. Asialla olivat Tyler Kelleher ja Lukas Jasek.

Pelicans tekee 1-0 maalin 1:03

Pelicans tekee 2-0 maalin ylivoimalla 1:15

KalPa paransi toiseen erään, halliten kenttätapahtumia. Pelicans oli kuitenkin tylynä, kun Lars Bryggman upotti pienestä kulmasta 3–0-maalin.

KalPa sai erän loppuun kavennuksen, josta vastasi Anton Karlsson.

KalPa tekee 3-1 maalin 1:03

KalPan kannalta lopun alkua tuli neljä minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä, kun Lars Bryggman iski illan toisensa.

Pelicans tekee 4-1 maalin 1:20

Lasse Lappalainen kavensi vielä KalPalle. Se ei kuitenkaan vieraiden kannalta riittänyt.

KalPa tekee 4-2 maalin 1:27

Pelicans kohtaa välierissä Ilveksen. Sarja alkaa perjantaina Lahdessa.

Toisessa välieräsarjassa Tappara kohtaa HIFK:n.