SM-liigan superyllättäjä kiinnitti tärkeitä nimiä

Miika Roine osui juuri ennen joulutaukoa Tapparan verkkoon.

Jääkiekkoliigan kauden yllättäjiin lukeutuva Lahden Pelicans teki jatkosopimukset kapteeni Miika Roineen ja puolustaja Toni Utusen kanssa. Hyökkääjänä pelaavan 31-vuotiaan Roineen sopimus ulottuu kevääseen 2025 ja 22-vuotiaan Utusen kevääseen 2024.

–  Sekä oma että seuran tahtotila tuli hyvin nopeasti selväksi. Molemmilla oli aito halu jatkaa yhteistä matkaa ainakin vielä seuraavan kahden kauden ajan. Perhe on viihtynyt Lahdessa erinomaisesti, joten kaikin puolin mahtavat fiilikset siitä, että ura jatkuu täällä, Roine kertoi Pelicansin verkkosivuilla.

Ennen tapaninpäivän kierrosta Pelicans oli sarjassa toisena.

–  Sen takia tässä kuitenkin loppu viimein pelataan, että saavuttaisi jotain. Koen, että menestyminen on täysin mahdollista täällä. Haluan olla mukana viemässä koko organisaatiota seuraavalle tasolle. Olemme mielestäni olleet jo pidemmän aikaa oikealla tiellä, viidettä kauttaan lahtelaisjoukkueessa pelaava Roine sanoi.

Utunen on pelannut Liigaa aiemmin Tapparassa, jota kokkolalaislähtöinen puolustaja edusti jo vanhimmissa juniori-ikäluokissa. Hän saavutti alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden 2018, jolloin Pelicansin nykyinen päävalmentaja Tommi Niemelä toimi Pikkuleijonien päävalmentajana.

Roine on pelannut Liigaa myös kasvattajaseurassaan JYPissä ja Jukureissa ja vakuuttanut osaamisellaan päävalmentaja Niemelän.

–  "Roisto” on luottojätkä ja iso palanen joukkuetta. Erittäin tärkeä kiinnitys ennen kaikkea jatkuvuuden kannalta. Johtavana pelaajana hän tuo vaatimustason jokaiseen arkipäivään, Niemelä alleviivasi.

Lue myös:

    Uusimmat