SK: Tiessä ollut monttu hajotti auton, mutta korvauksia ei tipu – Porin kaupungin mukaan autoilijan olisi pitänyt olla varovaisempi

Porin kaupunki ei aio maksaa korvauksia autoilijalle, jonka ajoneuvo kärsi vaurioita tiessä olleen kuopan vuoksi, kertoo Satakunnan Kansa.

Korvauksia Porin kaupungilta hakenut autoilija on joutunut pettymään kaupungin vastaukseen. Satakunnan Kansan mukaan Porin vilkkaimmalla kadulla, Paanakedonkadulla, autolle aiheutuneista vaurioista ei olla maksamassa korvauksia.

Autoilija oli ajanut kuoppaan, joka oli ollut tapahtumahetkellä sateen vuoksi osittain veden peittämä. Kaupungin mukaan monttu oli korjattu välittömästi, kun siitä oli saatu tieto.

Kaupunki perustelee päätöstään sillä, että ajoneuvon kuljettajan on noudatettava erityistä huolellisuutta, mikäli ajoradalla on vettä, sillä kuljettaja ei voi tietää, mitä veden alla on.

Video: Näin yllättäen hirvi hyppää auton eteen – rekkakuski ei ehtinyt edes jarruttaa

Näin yllättäen hirvi hyppää auton eteen – rekkakuski ei ehtinyt edes jarruttaa 0:32

– Käytännössä on täysin mahdotonta, että kaupungilla olisi reaaliaikainen tieto koko hoidettavan, eli noin 1 000 kilometrin katu- ja liikenneverkoston kunnosta, Satakunnan Kansa kertoo kaupungin todenneen vastauksessaan.

Lue myös:

    Uusimmat