Sivuun jääneen Tuukka Raskin tilaan lisävalotusta – "Me kaipaamme häntä, hän on veljemme"

Jääkiekon NHL-seura Boston Bruins perjantaina julkaisemaan mystiseen tiedotteeseen maalivahti Tuukka Raskia koskien on saatu rahtusen lisävalotusta. Bostonin GM:n Don Sweeneyn mukaan Raskille myönnetty vapaa "henkilökohtaisen syyn" takia ei liity terveyteen.

Pääkuvan videolla NHL:n suomalaisuutisia lauantain Tulosruudusta.

Sweeneyn mukaan Rask on sivussa "muutaman päivän". GM ei kuitenkaan halua Raskin yksityisyyteen vedoten puhua sen tarkemmin siitä, mistä on kyse.

– Minusta kaikkien on tärkeää kunnioittaa hänen yksityisyyttään ja antaa hänen käsitellä asiaa muutaman seuraavan päivän aikana, Sweeney sanoi NHL:n verkkosivujen mukaan.

Bruinsin kapteeni Zdeno Chara kertoi joukkueen tukevan Raskia täysin ja odottavan häntä takaisin.

– Tuemme hänen päätöstään. Toivottavasti ratkaisu saadaan pian ja hän on jälleen kanssamme. Me kaipaamme häntä. Hän on joukkuekaverimme, hän on veljemme. Hän on ollut täällä pitkään, Chara sanoi kaudesta 2007–2008 lähtien Bostonin organisaatiossa pelanneesta Raskista.

– Me kaikki ymmärrämme kunnioittaa hänen yksityisyyttään. Tuemme ja ajattelemme häntä hänen poissaolonsa aikana, ja meidän täytyy pelata ilman häntä, Chara lisäsi.

Raskin kausi ei ole vielä ollut tähdeltä usein nähtyä huipputasoa: hän on torjunut kahdeksassa ottelussa neljä voittoa torjuntaprosentilla 90,1 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 3,05.

Bruins kohtaa tulevana yönä Suomen aikaa Toronto Maple Leafsin ja sitä seuraavana yönä Vegas Golden Knightsin.

Lue myös:

    Uusimmat