Mainos

Siperian lentoturman uhrien etsintä lopetettu

Siperiassa lauantaina sattuneen lentoturman uhrien etsintä lopetettiin tänään, ja myös suurin osa lentokoneen romusta saatiin korjatuksi pois. Venäjän hätätilaministeri Sergei Shoigu sanoi, että onnettomuuspaikalta on löydetty 45 ruumista ja osia 16 muusta ruumiista. Kolmekymmentäyhdeksän ihmistä on edelleen kateissa.

Mitään toiveita vielä elossa olevien löytämiseksi ei maanantaina enää ollut. Alueella on kova pakkanen, ja onnettomuudesta oli maanantaina kulunut jo kaksi päivää. Venäjän ilmavoimille kuulunut Antonov 124 -kone syöksyi kerrostalon päälle Irkutskin kaupungissa lauantaina. Kolmikerroksisessa talossa asuu yli 100 ihmistä.

Onnettomuuden syyksi on varmistunut moottorivika. Onnettomuuskoneen kaksi mustaa laatikkoa vahvistivat aiemmat epäilyt siitä, että koneen vasemmanpuoleiset moottorit sammuivat heti nousun jälkeen. Myös oikeanpuoleisissa moottoreissa oli ollut häiriöitä.

Onnettomuus tapahtui vain 21 sekuntia sen jälkeen kun kone oli noussut ilmaan. Silminnäkijöiden mukaan vaikutti siltä, etteivät koneen moottorit käyneet lainkaan koneen syöksyessä talon päälle.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.