Mainos

Sinkkuneito, näin nautit ystävänpäivästä yksin

Ystävänpäivä, maagisten tunteiden ja rakkauden päivä, saattaa saada sinkun elämän tuntumaan tyhjältä. Älä anna kaikkialla vellovan romantiikan masentaa itseäsi. Näin nautit ystävänpäivästä sinkkuna!

Suhdestatuksesi ei vaikuta arvoosi siskona, ystävänä, äitinä tai tyttärenä. Tämä kannattaa muistaa kaiken sydämellisen ystävänpäivätouhun keskellä.

Pidä leukasi pystyssä, vaikka jokainen ystävistäsi vouhottaisi ystävänpäivän unelmadeiteistään tai romanttisista asioista, joita aikoo kumppaninsa kanssa tehdä. Mieti, mitä olet elämässäsi saavuttanut, neuvoo divinecaroline.com. Ihmiset ympärilläsi rakastavat sinua sinun itsesi, eivät parisuhdetilanteesi vuoksi.

Älä anna ystävänpäivän kynttiläillallisten, nallekarhujen tai suklaiden mitätöidä saavutuksiasi. Elämässä on muutakin kuin parisuhde, vaikka ystävänpäivän romanttinen ilmapiiri saattaakin saada lemmennälkäsi heräämään.

Jos mikään sinkkuelämässäsi ei tästä syystä tunnu miltään, tee lista elämäsi ihanista asioista. Aloita katosta pääsi päällä, äläkä unohda pieniä iloja: valtava kynsilakkakokoelmakin on tärkeä, jos se saa mielesi iloiseksi!

Ei ensideittejä ystäväpäivänä

Jos olet menossa ensitreffeille jonkun kanssa, älkää sopiko niitä ystävänpäivälle. Ensideitit ovat hankalia ja mutkikkaita ilman ystävänpäivän lisäämiä valtavia odotuksia. Joko toivot koko illan, että hän on "Se Oikea", tai treffit osoittautuvat katastrofiksi – kummassakin tapauksessa ystävänpäivän taika on mennyttä. Treffeille ehtii myös helmikuun 15. päivä, jolloin voit käyttää ystävänpäivän romanttiseen unelmointiin tulevista deiteistäsi!

Vaikka olisit miten yksin, älä soita exällesi. Romanttinen hössötys saattaa saada sinut muistelemaan edellistä rakkauttasi suuremmalla lämmöllä kuin ehkä olisi aiheellista. Muista, että erositte syystä, jota mikään määrä sydämenmuotoisia suklaakonvehteja ei korjaa. Vältä morkkis, äläkä soita hänelle. Luota sen sijaan ystäviesi seuraan.

Pienet pippalot ystävyyden kunniaksi ovat aina paikallaan, mutta älä vedä juhlintaa överiksi. Mikään ei pilaa lämmintä tunnelmaa varmemmin kuin liiallinen humalatila. Surut eivät katoa juomalla – useimmilla niistä tuntuu olevan kellukkeet – joten älä edes yritä hukuttaa ystävänpäivän kenties mukanaan tuomia masennuksen tunteita pulloon.

Valitukselle stoppi

Mikään ei ole pahempaa kuin kuunnella valitusta surkeasta elämäntilanteesta juuri ystävänpäivänä. Vaikka biologinen kellosi tikittäisi hulluna, treffirintamalla olisi hiljaista ja parhaat farkkusi olisivat juuri tuhoutuneet pesussa, säästä surkuttelu johonkin toiseen ajankohtaan. Vietä ystävänpäivä hyvässä seurassa, ja vala joukkioosi positiivista oloa surkeuden sijaan. Iloitkaa ystävyydestänne, sitä vartenhan ystävänpäivää vietetään!

Älä ole yksin. On huomattavasti helpompaa olla tekstaamatta ensirakkaudelleen ystävänpäivän ikäväviestejä, jos sattuu olemaan ystävien tai työtovereiden ympäröimänä. Käy sisaresi kanssa elokuvissa, tai juo shampanjaa työkavereiden kesken. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka välittävät – näin illasta tulee varmimmin menestys, ja saat keskittyä ei-romanttiseen, mutta ah-niin-ihanaan rakkauteen elämässäsi.

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähde: Divinecaroline.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.