Simo Rantalainen: Potkuni HPR-ohjelmasta johtuivat Maria Guzeninasta

MTV3:n legendaarisen Hyvät, pahat ja rumat -keskusteluohjelman juontaja Simo Rantalainen paljasti että SDP:n nykyinen kansanedustaja ja varapuheenjohtaja oli miehen 12 vuotta sitten saamien potkujen takana, sillä naisen kanssa tanssiminen johti kuuluisaan riitaan lontoolaisessa ravintolassa.

Hyvät, pahat ja munat -kirjan urastaan kirjoittanut Simo avautuu uudessa kirjassaan siitä miksi hän todella joutui käsikähmään iltapäivälehden toimittajan kanssa Lontoossa loppuvuodesta 1996.

Rantalainen juonsi Hyvät, pahat ja rumat -ohjelmaa vuosina 1992-1996.

- Juristit ovat tehneet sellaisen sopimuksen että mä en sais puhua tästä asiasta. Mutta kyl mä nyt kuitenkin päätin kertoa sen tossa kirjassa.

Maria!-ohjelmassa vieraana olleen Simon visiitiin aikana selvisi että potkuihin johtanut tapahtumaketju sai alkunsa kun Rantalainen oli Lontoossa rentoutumassa ohjelman tuotantotiimin kanssa. Samassa seurueessa oli myös nykyinen SDP:n varapuheenjohtaja Maria Guzenina ja iltapäivälehden toimittaja.

Simo tanssi hitaita Maria Guzeninan kanssaa ja tästä asiasta tuli kinaa toimittajan kanssa.

- Se kyllä räppäs mua, mä en heti räpännyt takaisin. Sanoin että kerran vielä niin loppuu leikki. Hän sanoi että mennään kulman taakse. Sanoin että näytä peli ja anna tulla, silloin kun vastapuolella kohosi nyrkki, annoin takaisin isällisesti avokämmenellä.

- Multa kysyttiin miten voi jätkältä murtua leuka neljästä kohtaan, mutta se lensi betoniseinään niin tulee vammoja. Mä kyllä kadun että rankasin liian kovalla kädellä.

Mies myös selvensi että Guzeninan kanssa tanssimisessa ei ollut mukana mitään sen kummempaa.

- Mulla ei ole ikinä ollut Marian kanssa mitään, me vaan jorattiin.

Rantalaisen kirja julkaistaan 28.9.

MTV3:n Viihdeuutiset myös Twitterissä, lue.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja