Sillanpään koskettava muisto: Pikkuserkku sai avun Suomesta

Kansansuosikki Jari Sillanpää kertoo, miten tuli lähteneeksi mukaan kesäkuussa huipentuvaan Live Aid ULS2017 -hankkeeseen.

Iskelmälaulaja Jari Sillanpää nähdään kesäkuun 6. päivä Helsingin Olympiastadionilla järjestettävässä megakonsertissa, joka on viimeinen silaus uuden lastensairaalan hyväksi ponnistelevassa Live Aid ULS2017 -hankkeessa.

Mies on aiemminkin ollut mukana hyväntekeväisyysprojekteissa sekä ulkomailla että kotimaassa esimerkiksi Elämä lapselle -konserteissa. Live Aid -hanketta mies kuvailee niin ainutlaatuiseksi, ettei mukaan lähtemistä tarvinnut kahta kertaa miettiä.

– Olen aina aiemmin ollut nopeammin auttamassa ulkomailla, missä on usein ollut enemmän tarvetta. Nyt oli konkreettinen syy kotimaassa – tarvitsemme uuden sairaalan. Tämä on tärkeä ja aivan mahtava projekti. Pakkohan siihen oli lähteä mukaan! Olen todella innoissani siitä, että Suomeen tulee näin hieno ja moderni lastensairaala. 

Miehellä on myös omakohtaista kokemusta siitä ahdingosta, joka syntyy läheisen ihmisen hädästä.

– Venäjällä asuva pikkuserkkuni tarvitsi kerran apua. Me autoimme häntä ja otimme pikkutytön tänne Suomeen hyvään hoitoon. Toivuttuaan hän pääsi palaamaan kotiin, mies muistelee.

Kesäkuun ensimmäisenä lauantaina Sillanpää nähdään laulamassa hyvän asian puolesta Helsingin Olympiastadionilla. Live-yleisön lisäksi konsertista pääsevät nauttimaan myös miljoonat katsojat television välityksellä, sillä MTV välittää konsertin suorana lähetyksenä. 

Luvassa on unohtumaton show.

– Olen jo suunnitellut omaa esitystäni ja kasannut jengin rakentamaan show'ta. Illasta tulee varmasti hieno, Sillanpää paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat