Silja Serenade ei palaa liikenteeseen ennen maaliskuun loppua – ruotsinlaivaliikenteeseen peruutuksia ja supistuksia

MTV Uutiset pääsi haastattelemaan Silja Serenaden kapteenia – katso videolta, miltä risteilijän komentosillalla näyttää 2:14
MTV Uutiset pääsi haastattelemaan Silja Serenaden kapteenia – katso videolta, miltä risteilijän komentosillalla näyttää

Helsingin ja Tukholman välinen laivaliikenne Tallink Siljalla supistuu maaliskuun loppuun asti koronatilanteen sekä matkustusrajoitusten takia, Tallink Silja tiedottaa.

Silja Serenade ei aiemmasta tiedosta poiketen palaa liikenteeseen talvilomien ajaksi, vaan vasta 25. maaliskuuta. Siihen asti laiva on parkissa Helsingin Hernesaaren laiturissa.

Silja Symphony liikennöi alkuvuonna poikkeusaikataulun mukaisesti ja osa lähdöistä on peruttu (17.1., 25.1., 1.2., 8.2. ja 13.2.). Laivalla on poikkeusaikataulu 19. tammikuuta – 13. helmikuuta, jolloin laiva saapuu Tukholmaan kello 10.15 ja Helsinkiin kello 11.15.

Silja Symphony palaa normaaliin aikatauluunsa 14.2.2022. Alus lähtee Helsingistä keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin ja Tukholmasta torstaisin, lauantaisin ja maanantaisin.

Tallink Siljan asiakaspalvelu on yhteydessä kaikkiin matkustajiin, joiden matkavarauksiin peruutuksilla on vaikutusta. Tallink Silja pahoittelee perutuista matkoista aiheutuvaa haittaa ja harmia.


Video näyttää absurdin koronatodellisuuden Viking Linella: Bändi soittaa, vain yksi matkustaja sai luvan pieneen tanssiin

Tältä näytti risteilyaluksen ravintolan tanssilattialla tanssi- ja laulukiellon aikana 1:00

Lue myös:

    Uusimmat