Mainos

Siikatapasleivät

  • 150 g graaviasiikaa
  • 1 pienehkö sipuli
  • ½ omena
  • 0,5 rkl sinappia
  • 1 dl majoneesia
  • 0,5 dl smetanaa
  • tuoretta tilliä
  • mustapippuria
  • (suolaa)
  • tuoretta patonkia tai ruisnappeja

Hienonna veitsellä kaikki raaka-aineet ja yhdistä. Maku on parhaimmillaan tartarin seistyä yön yli. Lisää suolaa, mikäli siika ei ole suolannut seosta tarpeeksi. Leikkaa patongista viistoja viipaleita (tai käytä ruisnappeja) ja nostele tartaria reilu ruokalusikallinen viipaleen päälle. Koristele tillin oksalla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.