Mainos

Sieppaajan lapsilla ei mitään tietoa ulkomaailmasta

18-vuotta siepattuna olleen Jaycee Lee Dugardin lapset ovat viranomaisten mukaan täysin tietämättömiä ulkomaailman asioista tai tapahtumista.

Sieppaaja Philip Garridon uhrilleen siittämät tyttäret Starlite, 15, ja Angel, 11, ovat olleet koko elämänsä täysin eristyksissä muusta maailmasta. Garridon takapihalleen pystyttämässä teltassa elämänsä asuneet tytöt eivät ole koskaan esimerkiksi katsoneet televisiota.

- Heillä ei ole mitään käsitystä siitä, kuka on Yhdysvaltain presidentti. He eivät tiedä, mitä matematiikka, maantiede tai historia on. Tytöillä on täysin naiivi käsitys ulkomaailmasta, kertoo tyttöjen kanssa tekemisissä ollut poliisiviranomainen.

Starlite ja Angel osaavat kuitenkin kirjoittaa ja lukea, nämä taidot heidän äitinsä opetti vuosikausia kestäneen vankeuden aikana.

"Mikroaterioita ja vettä"

Jaycee Lee Dugard ja hänen tyttärensä ovat tällä hetkellä hoidossa turvakodissa San Franciscossa, jossa heidän tukenaan on Jayceen äiti Terry Probyn.

Sopeutuminen normaalielämään tulee psykologien mukaan viemään valtavasti aikaa. Lapsia totutellaan uusille tavoille pikkuhiljaa.

The Sun -lehden mukaan turvakodin tilat on tehty täysin samanlaisiksi kuin kolmikon vankeudenaikainen ympäristö. Turvakodissa alun perin ollut televisio vietiin pois, jotta se ei järkyttäisi lapsia.

- He syövät mikroaterioita ja juovat pelkästään vettä kuten vankeusaikanaan. Koko perhe nukkuu samassa huoneessa, kertoo poliiisi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.