Mainos

Sieni-katkaraputapakset

  • pieniä sämpylöitä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 4 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 300 g herkkusieniä
  • 150 g pekonia
  • 200 g kuorittuja katkarapuja
  • 1,5 dl kermaa
  • 6 rkl juustoraastetta
  • 6 rkl hienonnettua persiljaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Siivuta pekoni ja paista pannulla rapeiksi, lisää valkosipulinkynsimurska ja viipaloidut herkkusienet. Lisää kerma ja anna kiehua kokoon. Lisää katkaravut ja kun kiehahtaa uudelleen, ota pois liedeltä. Leikkaa sämpylät halki, laita seosta puolikkaille. Lisää juustoraastetta päälle ja kuorruta uunissa. Koristele persiljasilpulla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.