Shania Twainilta uusi sinkku

Shania Twainin vuonna 1997 julkaistu Come On Over -albumi on myynyt yli 34 miljoonaa kappaletta. Kyseeessä onkin maailman eniten myyty yksittäinen naisartistin albumi.

Albumin tuoma julkisuus oli niin valtavaa, varsinkin Amerikassa, että Shania päätti muuttaa tuottajamiehensä Mutt Langen kanssa rauhallisimpiin maisemiin Euroopan puolelle, Sveitsiin. Sveitsissä syntyi myös pariskunnan esikoislapsi Eja, joka on nyt vuoden ikäinen.

Perheen muutaman vuoden rauhaiselo on tuottanut hedelmää myös musiikin saralla ja marraskuussa julkaistaan vihdoin Shanian neljäs albumi UP!. UP! -albumia ennakoi radiosoittoon lähtenyt sinkku I'm Gonna Getcha Good!, joka on Shanian ja Mutt Langen yhdessä tekemä biisi - kuten kaikki muutkin albumille tulevat 18 kappaletta. Matt Lange vastaa myös levyn tuotannosta.

Uusi kappale on up-tempoinen, vahvaa naisnäkökulmaa esittelevä menopala, jonka soundimaailmasta muistuu mieleen Shanian huippuhitti That Don t Impress Me Much. Biisiä komppaa futuristinen, osin tietokoneanimaatiota hyödyntävä uusi video. Artistin omin sanoin luvassa on "monipuolista, muista kulttuureistakin mausteita hyödyntävä ja raikas levy".

Shanian edellisen albumin myyntilukuja on vaikea peitota, eikä Shania otakaan asiasta paineita. Hän kertoo, että häntä johdattaa uteliaisuus kuulla, mitä uudesta levystä pidetään ja odotusta on myös pitkästä aikaa uusia livekeikkoja kohtaan.

Lue myös:

    Uusimmat