Mainos

Senteistä eroon!

Lähes 80 prosenttia naisista on tyytymättömiä vartalonsa muotoon. Yli 20- vuotiaat naiset murehtivat selluliitista, kun taas yli 30-vuotiaat kokevat vartalonsa figuurin muuttuvan iän myötä.

Yleinen haave on päästä eroon muutamasta senttimetristä reisien, lantion, vyötärön ja vatsan ympäriltä. Yli 30-vuotiaiden naisten vartalon figuuri muuttuu luonnollisista syistä. Hormonituotannon vähentyminen ja mahdolliset raskaudet muuttavat kehoa, ja joistain kehon osista tulee vähitellen muodokkaampia. Joillain lantion ympärys kasvaa, toisilla reisiin tulee lisää massaa.

Iän myötä kurvien muokkaaminen käy vaikeammaksi, sillä solujen aineenvaihdunta alkaa hidastua noin 30-vuotiaana. Vartalon muoto muuttuu, kun solut tuottavat kollageenikuituja aiempaa vähemmän, eli kiinteys ja kimmoisuus vähenevät. Lisäksi hidastuva aineenvaihdunta tuo usein lisäkiloja huomaamatta.

Innovatiivinen NIVEA My Silhouette! on uudenlainen hoikentava ja vartalon figuuria muokkaava vartalonhoitotuote. Se on geelivoide reisille, lantiolle, vatsalle ja vyötärölle, ja se pienentää haluttujen alueiden ympärysmittaa.

NIVEA My Silhouette! sopii aikuisille naisille, jotka haluavat helpon tavan muokata vartalonsa takaisin tasapainoiseksi. Miedon raikkaan tuoksuista NIVEA My Silhouette! -geelivoidetta levitetään iholle aamuin ja illoin. NIVEAN tutkimuskeskuksen tietokoneen tarkasti vartalon mittoja mittaavalla skannerilla pystytään todistamaan tulokset: neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen koehenkilöillä ympärysmitta pieneni keskimäärin kolme senttimetriä alueilta, joihin tuotetta oli käytetty.

NIVEA My Silhouette! -tehoaineena on Bio-Slim Complex NIVEA My Silhouette! -voiteen teho perustuu 100 prosenttisen luonnolliseen Bio-Slim Complex -koostumukseen, joka sisältää valkoista teetä ja anista.

Valkoinen tee

Valkoinen tee tunnettiin Kiinassa aikoinaan keisarin teenä, sillä vain keisari ja muut korkeaarvoiset henkilöt saivat juoda sitä. Valkoista teetä (Camelia sinensis) kasvatetaan pääasiassa Kaakkois-Kiinassa.

Arvokas valkoinen tee kerätään vieläkin käsin poimimalla. Nuoret kahden lehden nuput kuivatetaan ensin bambumatoilla kevyessä auringonvalossa, ja kuivatuksen aikana lehdet saavat kauniin hopean värinsä. Kun lehdet ovat kuivuneet 70–80 prosenttia, ne asetetaan kuivumaan voimakkaaseen auringonvaloon.

In vitro -tutkimuksilla on havaittu valkoisen teen estävän erittäin tehokkaasti rasvamolekyylien kertymistä ihosoluihin sekä pienentävän jo olemassa olevia rasvasoluja.

Anisuute

Anis (Pimpinella anisum) kasvaa luonnonvaraisesti Aasiassa sekä kasvatettuna Saksassa. Sitä käytetään mausteena mm. leivonnassa. NIVEA-tutkimuskeskuksen in vitro -tutkimuksissa on todistettu, että iholla anis nopeuttaa solujen aineenvaihduntaa sekä stimuloi kollageenin muodostusta dermiksessä, mikä on tärkeää ihon kiinteydelle ja vartalon muodolle.

NIVEA My Silhouette! -geelivoiteessa on ihosoluja aktivoivaa anisuutetta, joka on tuotettu aniksesta patentoidulla prosessilla.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.