Mainos

Selin lyttää Marsalkka-elokuvan mediakokeiluna

Omaa Mannerheim-elokuvaa edelleen ahkerasti työstävä tuottaja Markus Selin pitää Ylen tulevaa Suomen Marsalkka -elokuvaa villinä ja rohkeana mediakokeiluna.

– Rohkea veto Yleltä lähteä tällaiseen vapaamieliseen kokeiluun, jossa mediaa voidaan viedä ja vedättää etukäteen jo ennen elokuvan infoa ja ensi-iltaa, Selin kommentoi.

Ylen versiota hän pitää etukäteistietojen mukaan varsin erilaisena elokuvana omaansa nähden.

– Itse en tekisi missään olosuhteissa samanlaista ratkaisua ja valitsisi esimerkiksi tummaihoista nimiosan näyttelijää.

Ei teatteriin

28. syyskuuta ensi-iltansa saavaa elokuvaa Selin ei aio mennä elokuvateatteriin katsomaan.

–Televisiosta varmaan katson, kun se sieltä tulee. Teatteriin en lähde, koska minua ei tällä vedätyksellä pysty vedättämään.

Selinin mielestä Mannerheimistä riittää kuitenkin monenlaiseen elokuvaan. Hän pitää hyvänä, että elokuva tehdään, mutta harmittelee hieman toisen nopealla aikataululla toteutettavan projektin sekoittaneen myös rahoittajia.

Usko omaan elokuvaan ei horju

Selin vakuuttaa, että töitä oman Mannerheim-elokuvan eteen tehdään edelleen ahkerasti joka päivä. Velkarästit eivät ole Selinin mukaan missään nimessä kaatamassa projektia.

–Meillä on viimeisen kuuden kuukaudenkin aikana auennut uusia yhteyksiä kansainvälisiin rahoittajiin. On myös mielenkiintoista nähdä tuleeko tämän Marsalkka-elokuvan myötä paluumuuttajia meidän projektin pariin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.