Mainos

Selänne kiinteistöbisnekseen!

Teemu Selänne on mukana Marriot-ketjun hotellin rakentamisessa ja kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että kiinteistöbisnes on kiinnostanut jo pitkään.

– En usko, että tulen osallistumaan hotellibisnekseen, mutta kiinteistöbisnes on kiinnostanut jo pidemmän aikaa, Teemu Selänne kertoo Helsingin Sanomien printtiversiossa tänään.

Selänne on yksi Marriot-ketjun ensimmäisen Suomen-hotellin rahoittajista sijoittaja Mikko Laakkosen ja Hartwallin suvun ohella. Korkeatoasoinen hotelli nousee Espoon Westendiin meren rannalle. Hotellin läheisyydessä sijaitsee muun muassa Nokian pääkonttori.

Marriott-ketjulla on Skandinaviassa tällä hetkellä kolme hotellia: Kööpenhaminassa, Malmössa ja Tukholmassa. Maailmanlaajuisesti Marriottilla on 3 500 hotellia. Niistä 175 on Euroopassa. Ketju aikoo lähivuosina tuplata hotelliensa määrän Euroopassa ja Suomen hotellin on määrä valmistua vuonna 2010.

Teemu Selänne on hotellissa vain rahoittajana, mutta haluaa jääkiekkouransa jälkeen keskittyä kiinteistöalaan.

– Tämä (kiinteistöbisnes) on ollut sellainen ala, josta olen kiinnostunut, jos ei autoja lasketa mukaan. En näe autoja bisneksenä. Se on enemmän harrastus, Teemu Selänne toteaa Helsingin Sanomien haastattelussa.

Selänne on tehnyt lopettamispäätöksen jo kerran Stanley Cup -voittonsa jälkeen keväällä 2007, mutta ura on jatkunut sen jälkeen. Nyt hän kuitenkin suunnittelee jälleen pelaavansa viimeistä vuotta.

Kuva: Lehtikuva

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.