Seksivinkit suurelle tytölle!

Älä ole epävarma kurviesi suhteen – lue vinkit uhkealle naiselle!

Tutkimuksen mukaan vain kolmannes yli 42 kokoa olevista brittinaisista harrastaa seksiä viikoittain. Tutkimuksessa tutkittiin muun muassa suurten naisten seksielämää. Tulosten mukaan peräti yksi kymmenestä ylipainoisesta naisesta ei ole harrastanut seksiä yli vuoteen, koska ei halua partnerinsa näkevän häntä alasti.

Miten siis myös suuret tytöt voisivat nauttia seksistä enemmän?

The Sun haastatteli seksin asiantuntijaa Kate Tayloria. Jos siis tunnet itsesi epävarmaksi kurviesi suhteen, kokeile Katen neuvoja!

1. Mausteista ruokaa

Syö romanttinen illallinen miehesi kanssa ennen kuin houkuttelet hänet sänkyyn. Ruokalajissa voisi olla paljon vihreitä vihanneksia sekä mausteita kuten kanelia ja inkivääriä. Niissä on kaikissa runsaasti sinkkiä, joka saattaa todella boostata seksihalujanne.

Tällainen ruoka saa sinut tuntemaan itsesi onnelliseksi ja terveeksi ja saa lisäksi vauhtia petiin.

2. Investoi seksikkäisiin alusvaatteisiin

Seksikkäiden alusvaatteiden ei tarvitse tarkoittaa mauttomia minialusvaatteita. Monia miehiä myös viehättää salaperäisyys, joten seksikäs silkkinen yöpaita voi olla hyvä vaihtoehto. Etsi sellainen yöpaita, joka on tiukka rintojen kohdalta mutta löysempi alaosasta.

Voitte vaikka kokeilla nainen päällä -asentoa niin, että pidät yöpaidan edelleen päälläsi.

3. Kokeile seksiä seisten

Seksi seisten voi aiheuttaa todella voimakkaita orgasmeja. Seisoessa olo on yleensä myös hoikempi. Nouse varpaillesi ja nauti!

4. Kokeile pukuleikkejä

Monet seksipuvut on valmistettu nimenomaan vähän isommille tytöille. Esimerkiksi ranskalaiset sisäköt tai saluunatytöt eivät koskaan olleet luuviuluja.

5. Saa seksikäs takapuoli

Tanssiminen on yksi provokatiivisimmasta tavoista saada miehen seksihalut heräämään. Valitse jotain kurvikkaille naisille sopivaa, kuten napatanssi. Opittuasi liikkeet voit hurmata miehesi yksityisesityksellä makuuhuoneessa. Ja tanssiminen kuluttaa myös kaloreita!

6. Katso vartaloasi

Katso vartaloasi tarpeeksi pitkään peilistä ja alat nähdä sen kauniina. Käytä joka päivä kymmenen minuuttia siihen, että katselet itseäsi peilistä makaamassa sängyssä. Vaikka takapuolesi/reitesi/käsivartesi saattavat tuntua sinusta liian suurilta, sinulla saattaa olla esimerkiksi täydelliset rinnat tai olkapäät.

Ja muista myös, että suurin osa miehistä pitää siitä, että naisella on kurveja!

7. Hallitse

Olet miehesi silmissä seksikkäämpi, jos et välitä esimerkiksi pyöreistä reisistäsi sängyssä. Ole siis itsevarma ja järjestä miehellesi striptease-esitys tai jotain muuta vastaavaa. Miehesi on niin innoissaan katselemisestasi, ettei hän todellakaan huomaa reisiesi mahdollista pyöreyttä.

8. Valot makuuhuoneeseen

Älä ujostele harrastaa seksiä valot päällä. Yhden vinkin avulla näytät aivan varmasti upealta. Seiso alasti niin, että valo valaisee alastonta vartaloa selkäpuoleltasi. Tällainen valo hoikentaa sinua heti.

9. Vinkki Marilynilta

Burlesque-tanssi on viime aikoina ollut kovassa huudossa ja sen myötä kauppoihin on saapunut seksikkäitä 50-luvun alusvaatteita. Niissä on usein esimerkiksi korkea vyötärö, neuvoo The Sun.

10. Anna miehen maalata sinut

Pyydä miestäsi ottamaan käteensä esimerkiksi kulmakarvakynä tai suklaavartalomaalia ja maalaamaan vartalostasi kohdat, joista hän erityisesi pitää. Yllätyt, miten monista paikoista hän sinussa pitää. Tämän pitäisi varmistaa sinulle, että hän pitää sinua seksikkäänä joka tapauksessa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: The Sun

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat