Seksikolumni: Tämä on maailman paras peniksenjatke

Minulla on hyviä uutisia niille, joilla on pieni penis: Pelinne ei välttämättä ole pelattu seksin suhteen, mikäli otatte käyttöön maailman parhaan peniksenjatkeen. Sen avulla myös pienemmällä varustuksella voi tyydyttää hyvin vaativankin kumppanin.

Peniksen kokoa voi naisen näkökulmasta määritellä vaikkapa seuraavanlaisella havainnollistavalla jaottelulla, jossa miesten penikset liukuvat luontevasti viiteen kategoriaan: Se on joko hervoton, suuri, normaali, hieman normaalia pienempi tai pieni. Jotta asia ei olisi liian yksinkertainen, ei hervoton penis vielä takaa sitä, että kumppani pitäisi seksisessiota elämänsä parhaana. Tarvetta peniksenjatkeelle voi olla nimittäin kaikissa kokoluokissa, mikäli seksin harrastaminen ei yllä vielä sille tasolle, mitä naisen täydelliseen tyydyttämiseen vaaditaan.

Olen tehnyt tällä saralla tutkimusta ja testannut kaikkia näitä kokoluokkia. Vaikka olen lähtökohtaisesti sitä mieltä, että koolla on todellakin väliä, olen törmännyt tapauksiin, jotka ovat osoittautuneet mielenkiintoisiksi poikkeuksiksi. Parhaimmillaan pienemmälläkin varustuksella siunattujen miesten kanssa maailman parasta peniksenjatketta on käytetty niin taidokkaasti, että seksikokemus on muuttunut hervottomaksi kokonaisuudeksi. Taidokkaimpien käyttäjien syleilyssä saatetaan olla jo lähellä sitä, että kumppani unohtaa tyystin kokemansa hervottomat penikset.

Mutta mikä on tämä ihmetuote? Mikä on maailman paras peniksenjatke? Se on itsevarmuus.

Vaikka penis ei olisi kooltaan aivan megaluokkaa, voi nainen saada elämänsä kyydit, mikäli vehkeen käyttäjän itsevarmuus on kohdillaan. Jos taas itsevarmuudesta ei ole tietoakaan, eivät kyyditkään ole kummoiset, vaikka mela olisi hervoton.

En tiedä mitään epäseksikkäämpää kuin pientä penistään häpeävä epävarma mies. Pahimmillaan huono itsetunto taas syö sängyssä senttejä myös peniksestä, ja näissä tapauksissa hervotonkaan penis ei riitä tyydyttämään kumppania. On vaikea uskoa, että epävarma nainenkaan onnistuu tekemään kovin suuren vaikutuksen seksikumppaniinsa taidoillaan.

Hyvät pienimunaiset miehet! Lopettakaa ruikuttaminen ja peniksenne venyttäminen, ja ottakaa rohkeasti käyttöön maailman paras peniksenjatke – silloin teette palveluksen sekä itsellenne että seksikumppaneillenne.

Lue myös:

    Uusimmat