Seksikolumni: Kimpassa on kivempaa – sänkyyn mahtuu enemmän kuin kaksi

Seksikolumni: Kimpassa on kivempaa 0:40

Seksissä, kuten muussakin elämässä, vaihtelu virkistää. Ja kuten oikeassakin elämässä, myös seksissä on arkea ja on juhlaa – ja huvipuistoelämyksiä. Itselleni nämä viimeksi mainitut ovat kimpat: mitä useampi, sen parempi!

Olen ollut elämäni aikana osallisena useassa kimpassa ja myös niiden kokoonpanot ovat vaihdelleet. Tyttöjen välinen seksi yksinään ei saa minua litisemään, mutta kimpassa sekin kiihottaa.

Suosikkikokoonpanojani ovatkin sellaiset, joissa minä yksin saan nauttia useammasta miehestä, mutta kaikki käy.

On aina yhtä jännittävää ottaa asia esille uuden kumppanin kanssa, kuinka hän mahtaa suhtautua ja eiväthän välit mene epämukaviksi, jos hän sanoo ei – tietäen, että minä sitä tahtoisin ja toivoisin.

Onnekseni miehet, ainakin minun elämässäni vierailleet lukuisat miehet, ovat yllättävänkin avoimia. Ja usein hyvin ilahtuneita. Harvoin mies on sanonut kimpalle ei, ja alun torjunta on muuttunut plussia tarkasteltaessa monesti nopeasti innokkaaksi kylläksi!

Joka tapauksessa aihe voi olla arka ja sitä kannattaa lähestyä kauempaa kaartaen. Tunnustella sopivaa lähestymistapaa ja kumppanin avoimuutta ryhmäseksille ennen varsinaisen kysymyksen läväyttämistä. Silloin kun saattaa käydä niin, että toinen kieltäytyy pelkästä shokista.

Hyviksi tavoiksi olen huomannut pornokimppojen katsomisen ja kuvitteellisen kolmannen henkilön ottamisen mukaan aktiin seksin aikana. Kummassakin tapauksessa on luonnollista pohdiskella, voisiko sama olla mahdollista ihan oikeassakin elämässä.

Tietysti pitää ottaa huomioon, että huuman hetkellä kaikki mikä lisää nautintoa, on loistava idea, mutta myös se, että fantasia on fantasiaa – siinä ei tarvitse olla ujo tai mustasukkainen. Kolmas ja aina hyvä tapa on kertoa "ystävästä", joka tällaista harrastaa...

Olen siis todennut, että miehet lähtevät helposti mukaan kimppaseksiin. Poikaystävistä on selvästi nautinnollista jakaa ja katsella. Ja näyttää muille miehille, kuinka he saavat naisensa värisemään nautinnosta. Eikä jakaminen kaverin kanssa tunnu myöskään olevan kovin suuri ongelma, ja miksi pitäisi, jakavathan hyvät ystävät muutkin kokemukset.

Mutta kyllä, kaiken eniten miehet rakastavat tietysti sitä, että saavat kahta tai useampaa naista samalla kertaa. Ja kyllähän nyt minustakin sen verran bi:tä löytyy, että olen näissäkin kympillä mukana. Sitä paitsi, johan se tuli aluksi todettua, vaihtelu virkistää ja porukassa on kivempaa!  

Lue myös:

    Uusimmat