Seksikäs Jessica Alba paljastaa pintaa: En pukeudu näin miesten takia!

Näyttelijä Jessica Alba uskaltaa sensuellisti paljastaa pintaa niin arkena kuin valkokankaillakin, mutta tie seksisymboliksi on ollut kivinen. Alastonkohtauksiin näyttelijätär ei kuitenkaan suostu.

Seksisymboliksi tituleerattu näyttelijä Jessica Alba, 31, paljastaa hyvin omintakeisesti pintaa Marie Claire -lehdessä. Nyöritetty lila mekko paljastaa sensuellisti naisen paljaan kyljen jättäen ilmaan viettelyn tuoksua.

Haastattelussa Alba kertoo kuinka hänen tyylinsä on kasvanut ja kehittynyt vuosien saatossa; näyttelijä taisteli tovin oman minäkuvansa ja tyylinsä kanssa.

"Minut esineellistettiin"

Jessica Alba nousi suosioon 19-vuotiaana näytellessään toimintaa ja scifiä yhdistelevässä Dark Angel -tieteistelevisiosarjassa supersotilasta Max Guevaraa, jonka DNA:han oli yhdistetty kissan geenejä. Tämän seurauksena nainen on ketterämpi, nopeampi ja vahvempi – oikea kissanainen. Alba paljastaa, ettei hän kuitenkaan ollut mielissään siitä, miten ihmiset näkivät hänet sarjan myötä.

– Kaikki muodostivat minusta vahvan mielipiteen johtuen siitä, miten minua markkinoitiin. Minun oletettiin olevan seksikäs, kovisteleva toiminnan nainen. Sitä ihmiset odottivat minulta, Alba kuvailee.

– Tuntui, että minut esineellistettiin ja se teki olostani hyvin epämukavan. Halusin pikemminkin olla tyylikäs ja elegantti.

Ihmisten arvioivat katseet ja olettamukset vaikuttivat nuoren naisen omakuvaan: Alba on paljastanut sairastaneensa anoreksiaa Dark Angel -sarjan aikana.

Jessica Alban kauneus on eittämättä edesauttanut häntä saamaan seksiä tihkuvia rooleja. Esimerkiksi Alban yksi huomionarvoisimmista rooleista on eksoottisen tanssijattaren Honeyn rooli Sin City -elokuvassa. Vaikka Alba on tähdittänyt usein varsin seksikkäitä rooleja, ei hän kuitenkaan suostu poseeraamaan .

Jessica Alba kertookin oppineensa olemaan sinut itsensä ja tyylinsä kanssa vasta nyt näin vanhemmiten.

– On olemassa naisia, jotka pukeutuvat miehiä varten. Itse pukeudun vain itseäni varten. Äitinä oleminen ja tunne siitä, että olen kasvanut ihmisenä, ovat auttaneet.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash, Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja