Seitsemänvuotias Aino hurmasi jälleen tuomarit rohkealla esityksellään – Ernest Lawson paljasti: "Lapseni matkii sinua"

Finaalit: Aino 5:44

Seitsemänvuotias tankotanssija Aino on Talent Suomen nuorin finalisti. Lahjakas Aino on hurmannut tuomarit ja katsojat paitsi taidoillaan myös herttaisella olemuksellaan. 

Talent Suomen finaali on käynnissä. Seitsemänvuotias tankotanssija Aino esitti tuomareille ja katsojille kotikatsomossa taianomaisen esityksen. 

Aino eläytyi lumoavan jääprinsessan rooliin. Kaunis jesitys saa uutta vauhtia siitä, että tällä kertaa Aino ei tanssinutkaan perinteisellä pystytangolla vaan katosta roikkuvalla flying polella. Tuomarit olivat haltioissaan Ainon esityksestä.

– Tämä flying ball oli mieletön. Sinulla on valtavasti rohkeutta, HP Parviainen kehui. 

– Minun kaksivuotias lapsi matkii sinua. Se roikkuu meidän verhoissa kiinni ja tippuu aina sieltä, joten jos voitat, voisitko laittaa pienen summan meidän verhoihin, Ernest Lawson vitsaili. 

– Olen täysin lumoutunut tästä sinun koko olemuksesta. Olet oikea ihme! Jorma Uotinen sanoi. 

– Kaikki kysyvät aina, että mikä on jäänyt mieleen koko Talentista. Ja sanon aina, että sinun ensimmäinen esityksesi. Hurmasit meidät silloin, Krista Siegfrids sanoi. 

Valkeakoskella asuva ekaluokkalainen innostui tankotanssista, kun katseli valokuvaajaisänsä ottamia keikkakuvia Ainon nykyisen valmentajan esityksestä.

Hän viritti aluksi siskonsa kanssa verhotangon tanssitangoksi ja piti kumisaapasta tangon tukena maassa. Vihdoin viisivuotiaana hän pääsi tankotanssikursseille ja sai joululahjaksi ihan oman tankonsa.

Talent Suomi katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat