Mainos

Seinäjoen poliisitiedotteiden osa 2: Ei onnistu hengittämättä lukeminen tässäkään tapauksessa

MTV3:n uutiset kertoi tiistaina nettijutussaan Seinäjoen poliisilaitoksen tiedotteesta: Seinäjoen poliisin erikoinen tiedote - pystytkö lukemaan hengittämättä?

Kyse on pisteettömästä, 110 sanaa pitkästä poliisitiedotteesta, joka on päivätty 12. tammikuuta. Kymmenen uutisisten kevennyksessä uutisankkuri Keijo Leppänen yritti - huonolla menestyksellä - lukea tiedotteen hengittämättä.

Etelä-Pohjanmaan poliisin sivuilta löytyy tuoreempikin tapaus. Tiistaina 17. tammikuuta päivätty tiedote rattijuoposta Jalasjärvellä kuuluu näin:

"Maanantaina kello 22.30 aikoihin tuli poliisille ilmoitus Löyhingintiellä ojaan ajaneesta autosta, jossa kuski istuu kuljettajan paikalla nuokuksissa ja poliisipartion saapuessa paikalle voitiin todeta, että vuonna 1964 syntynyt laihialainen mies oli ajautunut Letto-ojantien kohdalla vastaantulevan liikenteen puolelle ja siitä edelleen viistosti vasemmalle puolelle syvälle ojaan, jonne jäänyt osittain kyljelleen ja poliisit avustivat kuljettajan auton oikeanpuoleisesta ovesta ulos, jolloin puhuttelussa mies ei osannut kertoa mistä oli tulossa ja minne menossa, koska oletti olevansa kotipihassaan ja poliisin alkometri antoi tuloksen 2,75 promillea, joka tarkoittaa, että ajokortti lähti kuivumaan ja asia käsitellään loppuun aikanaan käräjillä."

Sanoja ennen pistettä on 91. Se on 19 vähemmän kuin nyrkkitappelutiedotteessa.

Tiedote löytyy täältä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.