Mainos

Seinäjoen poliisitiedotteet osa 3: Tästä syystä pisteet puuttuvat

Seinäjoen poliisitiedotteet ovat herättäneet kummastusta. Kahdessa viimeisen viikon aikana julkaistussa poliisitiedotteessa on säästetty pisteissä. Ensimmäisessä on 110 sanaa ilman pisteitä ja toisessa 91.

MTV3 uutisten ankkuri Keijo Leppänen yritti lukea ensimmäistä tiedotetta hengittämättä tiistain Kymmenen uutisissa, mutta heikohkolla menestyksessä.

Keskiviikkoaamuna julkaisemassa tiedotteessaan Seinäjoen poliisi vastaa:

"Viitaten aiemmin julkisuuteen toimittamaamme tiedotteeseen, josta puuttuivat pisteet, haluamme tarkentaa, etteivät pisteiden puuttumisen syynä ole varsinaisesti poliisitoimintaan kohdistuneet säästöt, vaan sellainen hyvin yksinkertainen asia, että poliisihallinto on siirtynyt aikoinaan tulospalkkaukseen ja tämän johdosta tarvitsemme pisteitä henkilöstön arvioinnissa käytössä olevaan pisteytykseen, jolloin joudumme aina välillä karsimaan pisteitä tiedotteista mutta pyrimme toimittamaan ne jälkikäteen medialle heti kun henkilöstö on saatu kokonaisuudessaan pisteytettyä tälle vuodelle ja toimitus tapahtuu ehkä tänä vuonna tai sitten myöhemmässä ajankohdassa, sillä pisteytyksiä tarkistetaan joka vuosi ja tulemme tarvitsemaan pisteitä myös tulevaisuudessa, joten pahoittelemme julkisuuteen tullutta hengästymistä tiedotteita luettaessa."

MTV3:n Uutiset ymmärtää nyt syyn pisteiden puuttumiseen ja asialle voisi laittaa pisteen, jos ylimääräisiä olisi.

Mutta joka tapauksessa pisteet poliisille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.