Seinäjoella kadonneen Kai-Pekan uskotaan joutuneen henkirikoksen uhriksi – poliisi pyytää vihjeitä seurassa nähdystä parrakkaasta miehestä

Poliisi epäilee, että Seinäjoella marraskuussa kadonnut Kai-Pekka Savolainen joutui henkirikoksen uhriksi. Poliisi pyytää havaintoja katoamispäivältä.

Savolainen katosi poliisin mukaan marraskuun 28. päivä lauantaina. Poliisi pyytääkin havaintoja henkilöistä, jotka liikkuivat tuolloin Savolaisen seurassa Seinäjoen Kasperissa.

Poliisin mukaan Savolaisen seurassa on nähty ainakin keski-ikäinen mies. Miehellä oli ollut jaloissaan lenkkarit ja yllään harmaat college-housut, musta takki ja päässä maastokuvioinen lippalakki. Miehellä on ollut parta ja hän noin 170-175-senttinen.

Miehen lisäksi poliisi toivoo havaintoja Kasperin R-kioskin läheisyydessä illalla nähdystä mustasta tai tummasta Mercedes-Benz-merkkisestä ja C-mallisesta farmariautosta, joka on vuosimalliltaan 2000-luvun alkupuolelta. Tarkempi korimalli on W203.

Poliisin saamien tietojen mukaan autoon olisi nostettu maasta mies kolmen muun miehen voimin.

Havaintoja pyydetään sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse kello 8-17 välisenä aikana numeroon 0295 447 325.

Poliisi kertoi jo aiemmin, että Savolaisen katoamiseen uskotaan liittyvän rikos.

Lue myös:

    Uusimmat