- kuorettomia pikkuprinssi-nakkeja - appelsiini - pss hasselpähkinöitä - mozzarella-juustoa - tuoreita herkkusieniä - esikeitettyä maissia
Hans Välimäen ja Sedu Koskisen menu:
Nakkimetsä
prinssinakkeja sinappia persiljaa
Leikkaa nakit puolikkaiksi ja koristele sinapilla sekä persiljalla.
Paistetut nakit ja perunamuussi
nakkeja öljyä paistamiseen
muussi:
4-6 rosamundaa 2-3 tl suolaa 50-100 g voita 1-2 dl kermaa
Keitä perunat ja tee muussi.
Appelsiinitorttu ja sabayon
1 keltuainen 50 g tomusokeria 50 g voita 100 g vehnäjauhoja 1 tl suolaa
Sekoita taikina ja kauli uunivuokaan . Täytä appelsiinifileillä ja karamelisoiduilla pähkinöillä. Paista 200 c:ssa n. 10 min. ja kaada sabayon päälle. Tarjoile jäätelön kera.
sabayon:
2 keltuaista 1 dl valkoviiniä 100 g sokeria 1 appelsiinin mehu ja kuori
Sekoita ainekset ja vispaa kiehuvassa vesihauteessa kuohkeaksi.