Sedu Koskinen: Saa olla onnellinen, että on vielä hengissä

Ravintolamoguli joutuu liikkumaan paljon työnsä puolesta autolla, ja liikenteessä on meinannut käydä monta kertaa pahasti.

Innokkaaksi automieheksi tunnustautuva Sedu Koskinen saapui seuraamaan viikonloppuna Top Gear Live Show'ta Helsingin Messukeskukseen. Maailman suosituimmalla auto-ohjelmalla on lukuisia julkkisfaneja myös Suomessa ja Messukeskuksen lehtereillä nähtiinkin monia julkisuudesta tuttuja kasvoja.

Ravintolamoguliksikin tituleerattu Sedu Koskinen ajaa itse Mercedes-Benzin R-sarjan autolla, jonka ratissa hän ei nykyisin enää puhelinta räplää.

– Minulla on ollut monia läheltä piti -tilanteista. Kyllä saa olla onnellinen, että on hengissä vielä. Kännykkämaailmassa eletään, ja välillä tulee huolimattomuuksia tahtomattaan. Ja kyllä se on vaan niin, että nykyisin en käytä enää kännykkää liikenteessä ollenkaan, Sedu tunnustaa.

Viimeisin läheltä piti -tilanne sattui pari viikkoa sitten Etelä-Helsingissä.

– Käännyin pimeällä tiellä yhtäkkiä, kun ihminen pomppasi suojatielle. Se oli milleistä kiinni. Pimeässä kun liikkuu, niin eihän se ole vaan sitä, ettei itselle käy mitään, vaan voit vahingoittaa muita. Ja se on se juttu, minkä takia liikenteessä pitää olla silmät auki koko ajan, ravintolamoguli muistuttaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat