Sean ''Diddy'' Combsia syytetään jälleen uusista rikoksista

Sean Combsia on syytetty viime vuosina lukuisista rikoksista.

Räppäri ja musiikkituottaja Sean ‘’Diddy’’ Combs on kohdannut jälleen uusia syytteitä ihmiskaupasta ja raiskauksesta.

Entinen aikuisviihdenäyttelijä Adria English nosti yhdeksännen lakijutun räppäriä vastaan keskiviikkona 3.7. Syyte koskee ajankohtaa, jolloin English työskenteli Combsille vuosina 2004–2009.

Combsia on syytetty samankaltaisista rikoksista useasti viime aikoina. Kahdeksan edellisistä Combsia vastaan nostetuista syytteistä olivat peräisin räppärin ex-tyttöystävältä, Cassie Venturalta.

Vain yksi Venturan kahdeksasta syytteestä on soviteltu oikeudessa tähän mennessä.

Yksi suurimmista todisteista Venturan syytteiden tueksi on turvakameravideo, joka kuvattiin vuonna 2016 Los Angelesissa sijaitsevassa hotellissa. CNN:n julkaisemalla videolla Combs pahoinpitelee Venturaa potkimalla sekä raahaamalla häntä lattialla.

– Ei ole väliä, kuinka monta syytettä nostetaan, se ei muuta sitä faktaa, ettei herra Combs ole koskaan syyllistynyt raiskaukseen tai ihmiskauppaan, Combsin asianajaja Jonathan Davis vastasi keskiviikkona nostettuihin syytteisiin.

– Elämme maailmassa, jossa kuka tahansa voi nostaa ketä tahansa kohtaan syytteen mistä tahansa syystä ilman minkäänlaisia todisteita. Onneksi reilu ja puolueeton valamiehistöprosessi on olemassa totuuden löytämiseksi, ja herra Combs on varma, että hän pystyy taistelemaan näitä ja muita perusteettomia syytöksiä vastaan oikeudessa.

Combs on kieltänyt kaikki häntä vastaan nostetut syytökset.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat