Se on siinä: HJK varmisti mestaruutensa murskavoitolla Maarianhaminassa – tähtihyökkääjä Roope Riski on jo 16 maalissa

HJK on varmistanut Veikkausliigan mestaruuden ja seurahistoriansa 30. Suomen mestaruutensa tänään sunnuntaina vierasvoitollaan IFK Mariehamnista. Ottelu päättyi Klubin 5–0-murskavoittoon.

HJK:n riveihin täksi kaudeksi saapunut hyökkääjä Roope Riski vankisti asemaansa Veikkausliigan maalipörssissä tekemällä kaksi osumaa. Kauden kokonaissaldo on nyt komea 16 maalia ennen päätöskierrosta.

HJK:n muista maaleista vastasivat Markus Halsti, Eetu Vertainen ja Tim Väyrynen.

Toni Koskelan valmentama HJK on ollut etenkin loppukaudesta huippuvireessä. Se on pelannut nyt kahdeksan ottelua ilman tappiota ja voittanut viimeiset viisi putkeen.

Murskatappion kokeneelle IFK Mariehamnille voi käydä vielä köpelösti tällä kaudella, jos se häviää päätöskierroksella Hakalle, ja TPS voittaa Kuopion Palloseuran. Edellä mainittu skenaario tietäisi saarelaisille raastavia liigakarsintoja Ykkösessä toiseksi sijoittunutta vastaan.

IFK:n vire on synkkä: joukkue on voittanut viimeksi elokuussa, kun se kaatoi kotonaan Rovaniemen Palloseuran. Sen jälkeen on mennyt kymmenen ottelua ilman voittoa. Nyt tullut tappio oli jo kuudes perättäinen.

Lue myös:

    Uusimmat