"Schumi on huonompi kuin tulokkaana"

41-vuotiaan Michael Schumacherin vaisujen esitysten jatkuminen Malesian GP:ssä ei saanut armoa saksalaisen Bild-lehden otsikoissa.

Schumacherilla on tältä kaudelta Bahrainin GP:n kuudes sija, Australian GP:n kymmenes sija sekä Malesian GP:n keskeytys.

Bild julisti seuraavasti:

Schumi on huonompi kuin ensimmäisellä kaudellaan

Rosberg on uusi numero 1 Mercedeksellä

- Schumi Hopeanuolessa – ei toimi vielä. Seitsenkertainen maailmanmestari aloitti paremmin jopa ensimmäisellä kokonaisella F1-kaudellaan 1992. Benetton-Ford-kuski ajoi silloin kolmessa ensimmäisessä kisassa 4. sijan Etelä-Afrikassa, 3. sijan Meksikossa ja 3. sijan Brasiliassa. Schumacher on aloittanut kauden kolmessa ensimmäisessä kisassa vain kerran tätä huonommin: vuonna 2005 hän keskeytti Australiassa ja Bahrainissa ja sijoittui Malesian GP:ssä 7:nneksi, Bild kaiveli tilastoja.

Jos tilastoja kaivelee vielä lisää, niin Schumi menestyi nykyistä paremmin jopa 1991, jolloin hän aloitti F1-uransa kesken kauden. Debyyttikisassaan Belgiassa Schumacher keskeytti Jordan-autolla ja siirtyi sen jälkeen Benetton-talliin, jonka autolla hän ylsi Italiassa viidenneksi ja Portugalissa kuudenneksi.

Lue myös:

    Uusimmat