Savonlinnassa muistetaan onnettomuudessa kuolleita nuoria

Tältä näyttää Savonlinnan onnettomuuspaikalla – aurinkolasit ja auton osat muistuttavat onnettomuudesta 0:55
Tältä onnettomuuspaikalla näytti turmapäivänä.

Savonlinnan seurakunnassa muistetaan tänään kolmea liikenneonnettomuudessa varhain lauantaiaamuna kuollutta nuorta.

Seurakunta järjestää Savonlinnan tuomiokirkossa suruhartauden iltapäivällä kello kuudelta. Kirkon todetaan olevan avoinna iltakahdeksaan saakka, ja paikalle kerrotaan saapuvan ammattiauttajia ja seurakunnan työntekijöitä.

Ilta-Sanomat kertoi eilen, että Savonlinnan kaupunki järjestää tänään sunnuntaina suruliputuksen kolarissa surmansa saaneiden nuorten muistoksi.

Nopeusrajoitus 60 kilometriä tunnissa

Onnettomuus tapahtui Savonlinnassa Rantasalmentiellä.

Neljän nuoren seurue oli lauantaiaamuna liikkeellä henkilöautolla, joka ajautui ajoratojen keskikaistan kivetykseen ja siitä edelleen ajokaistojen väliselle alueelle oikea kylki edellä, Itä-Suomen poliisi kertoi eilen. Auto törmäsi opastinpylvääseen ja meni törmäyksestä täysin käyttökelvottomaan kuntoon.

Onnettomuudessa kuoli kolme autossa ollutta noin 20-vuotiasta savonlinnalaista, ja yksi toimitettiin vakavasti loukkaantuneena Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Onnettomuus tapahtui alueella, jossa nopeusrajoitus on 60 kilometriä tunnissa. Tapahtuma-aikaan satoi runsaasti vettä. Lauantai-iltapäivällä poliisi kertoi, ettei se epäillyt alkoholilla tai päihteillä olevan osuutta asiaan.

Poliisilla ei ollut sunnuntaiaamuna onnettomuudesta uutta kerrottavaa.

Lue myös:

    Uusimmat