Sauli Koskinen jyrää jenkkien nettiäänestyksessä

Suomen Big Brother 2007 -voittaja Sauli Koskinen on löytänyt tiensä amerikkalaisten sydämiin.

American Idol -tähden Adam Lambertin kanssa seurusteleva Sauli Koskinen on jenkkien suosiossa. Paparazzit ovat olleet hyvin kiinnostuneita kaksikon liikkeistä ja Adam on haastatteluissakin hehkuttanut parisuhdettaan. Lätäkön toisella puolen ollaan mitä ilmeisen vakuuttuneita Saulin sopivuudesta Adam Lambertin kumppaniksi, ainakin jos Philadelphian radiokanavan Mix 106.1 nettiäänestykseen on uskominen.

Radiokanavan sivustolla on äänestys siitä, kuka on suosituin julkkiksen puoliso. Äänestyksessä Saulin kanssa kamppailee yhdeksän kovan luokan Hollywood-tähden puolisoa, kuten Justin Timberlaken kihlattu Jessica Biel ja Enrique Iglesiaksen tyttöystävä, tennistähti Anna Kournikova. Suomen oma ehdokas johtaa kuitenkin äänestystä täysin ylivoimaisesti, Sauli on saanut nettiäänestyksessä huikeat 93,32 prosenttia äänistä.

Saulin perässä toisella sijalla keikkuu sunnuntai-iltapäivänä Lady Gagan poikaystävä Taylor Kinney 1,65 prosentin äänimäärällä ja pronssisijasta 1,28 prosentin äänimäärällä pitävät kiinni Gwen Stefanin mies Gavin Rossdale ja laulaja Pinkin mies Carey Hart.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Metrolive.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat