Mainos

Sasi: Merisalon nauhat toisivat lopullisen totuuden

Kokoomuksen kansanedustaja, perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi kertoo MTV:n Huomenta Suomessa seuranneensa Tiura-kohua tietyllä jännityksella ja toivoo, että totuus asiasta tulisi ilmi.

Kansanedustaja Marja Tiura (kok.) joutuu tänään selvittämään ympärilleen syntynyttä kohua kokoomuksen muulle johdolle. Sasin mielestä Tiuralla on mahdollisuus puhdistaa maineensa.

- Tiura voi kertoa, mitä hän itse on tehnyt ja tämän jälkeen voidaan kuulla muita henkilöitä ja arvioida, onko Tiura puhunut totta.

Nova-liikemies Arto Merisalo on kertonut, että hänellä on nauhoja, jotka koskevat Tiuran kanssa loikkauksesta käytyjä keskusteluja.

- Jos Merisalolla on tällaisia nauhoja ja ne kuunnellaan, niin siitähän saamme tietenkin selvyyden, Sasi sanoo.

Kalli: Tilanne on hyvin kiusallinen

Tiura on väittänyt lehtihaastattelussa, että keskusta maanitteli häntä vaalien jälkeen loikkaamaan kokoomuksesta riveihinsä. Keskustassa ollaan kuitenkin asiasta eri mieltä. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli sanoo, että ei ole henkilökohtaisesti Tiuran kanssa keskustellut asiasta.

- Kuulin tämän asian hallitusneuvotteluissa ja koin sen kiusallisena. Ja tietenkin voi kysyä, että mitä interessiä keskustalle olisi ollut siitä, että Marja Tiura olisi tullut keskustaan. Vaalit oli juuri käyty ja keskusta oli suurin puolue, Kalli perustelee.

Sasin mielestä "kahdella hevosella ratsastaminen" on todella vaikeaa etenkin silloin, kun hallitusneuvottelut ovat käynnissä.

- Tämmöisiin asioihin kukaan ei varmastikaan haluaisi sotkeentua varsinkin silloin kun keskustellaan hallituksen ohjelmasta ja salkkuvalinnoista.

Katso kansanedustaja Kimmo Sasin haastattelu (Huomenta Suomi 6.4.2010)

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.