Särkänniemessä kadonnut käärmeenpoikanen pudottautui yllättäen katosta – "Löytymiseen johtanut tilanne oli melko jännittävä"

Kaksi viikkoa sitten kadonnut käärmeenpoikanen on löytynyt Tampereen Särkänniemen akvaariossa. Keltainen anakondanpoikanen löydettiin akvaarion asiakastiloista keskiviikkoiltana.

Myrkyttömän käärmeen huomasivat ensimmäisenä Särkänniemen asiakkaat, kun se oli päättänyt yllättäen pudottautua katosta akvaarion sisäänkäynnin ulkopuolelle, Särkänniemestä kerrotaan.

– Huvipuisto oli juuri sulkeutumassa, kun tieto käärmeen löytymisestä tuli. Löytymiseen johtanut tilanne oli melko jännittävä, ja pahoittelemme asiakkaille aiheutunutta ylimääräistä häiriötä, Särkänniemen kehitysjohtaja Ville Aarresuo kertoi tiedotteessa.

Kaksi keltaista anakondaa oli muuttanut uuteen terraarioon kaksi viikkoa sitten maanantaina, mutta toista käärmettä ei nähty enää keskiviikkona.

Koska käärmeiden terraariota jouduttiin purkamaan etsintöjen yhteydessä, keltaiset anakondat eivät tule välittömästi näytille, vaan ne viettävät toistaiseksi aikaa akvaarion hoitotiloissa.

– Molemmat anakondanpoikaset ovat nyt akvaarion takatiloissa lukkojen takana odottamassa, että purettu terraario saadaan uudelleen rakennettua ja tällä kertaa siten, että minkäänlaista poistumisreittiä ei sinne jää, Aarresuo vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat