Mainos

Särkänniemen hallitus: Toimitusjohtajalla on yhä täysi luottamus – myöntää virhearvion tiedotuksessa

Särkänniemen toimitusjohtajalla Miikka Seppälällä on yhä yhtiön hallituksen täysi luottamus. Särkänniemen tiedotteen mukaan huvipuiston päätavoitteena on, että luottamus sitä kohtaan palautuu mahdollisimman nopeasti.  

Seppälä selvensi tänään delfiinien viikonloppuista siirtoa Kreikkaan Särkänniemen hallituksen ylimääräisessä kokouksessa.

Seppälä myöntää, että hän teki virhearvion delfiinien siirtoa koskeneessa tiedotuksessa. Seppälän mukaan siirrosta olisi pitänyt tiedottaa aiemmin.  

– Vaikka tavoitteena oli eläinten hyvinvointi, ei vaikeneminen herättänyt luottamusta toimintaamme kohtaan, Seppälä sanoo tiedotteessa.  

Särkänniemi on sopinut Attican eläinpuiston kanssa, että delfiinien hyvinvoinnista raportoidaan säännöllisesti yleisölle.

Särkänniemi myös aikoo laajentaa vuoropuhelua eläinsuojelujärjestöjen kanssa ja lupaa parantaa tiedotustaan. Huvipuisto myös perustaa erillisen vastuullisuuteen keskittyvän neuvonantajaryhmän.  

Särkänniemen tiedotteen mukaan Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen pitää selvitystä riittävänä. Ikonen ei ole vastannut STT:n yhteydenottoihin.  

2:48

0:43

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.