Sarjakärki Kärpät on yhä markkinoilla – päävalmentaja Mannerilta vihiä mahdollisesta hankinnasta

SM-liigan kärkiseura Kärpät on saanut siirtorajan alla huolestuttavia uutisia sairastuvan puolelta. Tähtipakki Jakub Krejcik loukkaantui perjantaina, ollen sivussa runkosarjan loppuun saakka. Lauantaina kokenut hyökkääjä Jussi Jokinen jätti HIFK-ottelun kesken.

Krejcik on ollut koko Liigan parhaita puolustajia tällä kaudella. Jokinen puolestaan on Kärppien johtavia hyökkääjiä.

Takaiskut meinaavat sitä, että Kärpät on yhä markkinoilla. Ei niinkään hyökkääjäpuolella, sillä seura vahvistui vasta Lahdesta saapuneella Juhamatti Aaltosella.

– Emme me hyökkäyssuuntaan tarvitse mitään. Meillä on hyvä tilanne ja esimerkiksi Otto Karvinen on tulossa pian takaisin. Puolustus on tietysti vähän kapea, Kärppien päävalmentaja Mikko Manner mietti MTV Urheilulle.

Kärpät ei aio kuitenkaan hyökätä mielipuolisena markkinoille. Mannerin mukaan seuralla on tarkat kriteerit.

– Jos joku hyvä suomalainen pelaaja löytyy, niin katsotaan.

– Totta kai noissa on aina rahakysymykset sun muut mukana. Mutta vielä on siirtoikkuna-aikaa jäljellä, Manner jatkoi.

Kyseinen ikkuna sulkeutuu, kun lauantai vaihtuu sunnuntaiksi.

Lauantaina Kärpät paikkasi tshekkipuolustaja Krejcikin loukkaantumista nuorilla pelaajilla. Sama koskee myös Jokista, jonka poissaolon pituus on vielä avoinna.

– Nuo kuuluvat peliin – niille ei voi mitään. Toivotaan pikaista paranemista molemmille. Niillä mennään, ketä on. Taistellaan kovasti, Manner totesi.

Kärpät kaatoi lauantaina IFK:n lukemin 4-1. Oululaisseura johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Tapparaan nähden. Kärpillä on kuitenkin yksi peli vähemmän pelattuna.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.