Sara Sieppi ihastuttaa luonnollisessa tyylissä: ”Piti hetkeksi pysähtyä ja katsoa, kuka on kuvassa”

Juontajana, bloggaajana ja mallina tunnettu Sara Sieppi tunnetaan näyttävästä ulkonäöstään. Nyt nainen kertoo viihtyvässä luonnollisemmassa lookissa.

VIDEO: Sara Sieppi osallistui Possen pahamaiseiseen emojihaasteeseen!

Sara Sieppi, 26, julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän hymyilee uudenlaisessa tyylissä. Kun Sieppi kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2011, hänen hiuksensa olivat tumman ruskeat ja vuosien ajan hänen tyyliinsä on kuulunut näyttävät ripsenpidennykset.

Tuoreessa kuvassa Siepin hiukset ovat platinanvaaleat, eikä ripsenpidennyksestä ole enää tietoakaan. Tyyli kerää runsaasti kehuja kommenttikentässä.

– Vaaleat hiukset sopivat sulle niin hyvin, Sara! Näytät niin pirteältä niissä, eräs kommentoijista kehuu.

– Piti oikein hetkeksi pysähtyä ja katsoa, kuka on kuvassa, toinen hämmästelee.

– Olet parhaimmillasi ilman meikkiä, pidä toi look, eräs kannustaa.


Sieppi kertoo blogissaan, että hän käytti näyttäviä ripsenpidennyksiä kahdeksan vuotta putkeen, eikä olisi uskonut viihtyvänsä näin hyvin ilman. 

– Muutamiin kuvauksiin jouduin ottamaan ne pois, mutta seuraavana päivänä kipitin taas vakiomestaani aurinkolasien kanssa laittamaan ne takaisin, sillä en vaan yksinkertaisesti pystynyt olemaan ilman. Eikö kuulosta hullulta? Sieppi kirjoittaa. 

– Onhan ne ripsienpidennykset kivat ja kauniit, mutta kun niitä pitää putkeen sen kahdeksan vuotta, niin kyllä sen jälkeen tekee viimeistään mieli hieroa kunnolla silmiä. Halusin hetken aikaa olla ilman niitä ja opetella olemaan se Sara, joka siellä räpsyttimien takana on.

Lue myös:

    Uusimmat