Mainos

Sanomalehdet narrasivat lukijoitaan aprillipäivänä

Sanomalehdet ympäri Suomea ovat huijanneet lukijoitaan jälleen aprillipäivänä. Lehtien sivuille on ujutettu toinen toistaan merkillisempiä uutisia.

Tänään vietettävä aprillipäivä näkyy useiden maakuntalehtien sivuilla.

Aamulehti kertoo salaa valmistellusta uudesta asetuksesta, joka lyhentäisi savukkeita, rajoittaisi ulkotiloissa sauhuttelua sekä toisi parvekkeille ja kaduille siirrettävät tupakointikopit.

Sanomalehti Länsi-Savo narraa lukijoitaan maakuntajohtajan valinnalla. Lehden tietojen mukaan eduskuntakohuun turhautunut Paavo Väyrynen olisi nousemassa Etelä-Savon maakuntajohtajaksi.

Pohjalainen puolestaan kertoi, että nukkuville äänestäjille suunnitellaan 2-3 prosentin veronkorotuksia ja Kalevakin paljasti lukijoilleen, että Oulusta pääsee pian laivalla Ruotsin Luulajaan. Warkauden Lehti kertoi niin ikään kaupunkiin suunnitteilla olevasta delfinaariosta.

Turkulaisia jekutettiin kertomalla, että kaupunkiin harhautuneet beringinhanhet aiotaan mahdollisesti lopettaa. Lehden mukaan Animalian Turun paikallisosasto aikoi kokoontua Kupittaalle meluamaan, jotta hanhet lähtisivät eikä niitä tarvitsisi lopettaa. Paikalle toivottiin avuksi vapaaehtoisia.

Kokkolassa Keskipohjanmaa lehti kertoi sunnuntaina, että kaupungin torilaivan kohtalosta järjestetään tekstiviestiäänestys. Lehden uutisessa kerrottiin, että laivan siirtoa valmisteleviin talkoisiin ryhdyttiin sunnuntaina puoliltapäivin talkoovoimin.

Myös Savon Sanomat tietää kertoa, että Kuopio on vaihtamassa vossikkahevosensa aaseihin. Savon "viäräleukojen" mukaan aasit syövät - ja siten ulostavat- vähemmän kuin suomenhevoset.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.