Sanni paljasti yllättävän yksityiskohdan vuosien takaisesta hitistään – läpimurtokappaleen kertosäkeen taustalla hauska tarina

Laulaja Sanni pitää musabisnestä tasa-arvoisena – sen sijaan medialla petrattavaa:"Naisista ei kirjoiteta tekijöinä" 3:55
Laulaja Sanni pitää musabisnestä tasa-arvoisena – sen sijaan medialla petrattavaa: "Naisista ei kirjoiteta tekijöinä"

Sanni paljasti TikTokissa Prinsessoja ja astronautteja -kappaleensa kertosäkeen alkuperän.

Suosikkilaulaja Sanni kertoi somessa hauskan faktan liittyen hänen Prinsessoja ja astronautteja -kappaleeseensa.

Vuonna 2013 julkaistulla kappaleella läpimurron tehnyt artisti kertoi TikTok-videopalvelussa, että kyseisen viisun kertosäkeessä on käytetty Sannin 19-vuotiaana äänittämää demopätkää.

Laulajan julkaisemalla videolla Prinsessoja ja astronautteja soi taustalla, kun hän kuvaa itseään hauskan filtterin kanssa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mä 19-vuotiaana, kun olin äänittänyt demolaulut tähän ja halusin tietää osaanko laulaa. Fun fact: käytettiin demovoksu (demo vokaaliosuus) lopullisella biisillä, olkaa hyvät, punakutrinen laulaja paljastaa videolla.

Videopätkä on kerännyt TikTokissa liki 300 tuhatta näyttökertaa.

Sannin Sotke mut -debyyttialbumille kuuluva Prinsessoja ja astronautteja oli artistin ensimmäinen singlejulkaisu. Debyyttialbuminsa jälkeen Sanni on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin, Trippi -nimeä kantava kokonaisuus julkaistiin vuonna 2019.

Lue myös:

    Uusimmat