Sandra Bullock katkaisi välit ex-miehensä pieneen tyttäreen

Pettäjämiehestään Jesse Jamesista viime vuonna eronnut Sandra Bullock ei enää pidä yhteyttä tämän 7-vuotiaaseen tyttäreen.

Sandra Bullock, 47, ja ex-aviomies Jesse Jamesin tytär Sunny eivät enää ole yhteyksissä toisiinsa. Bullock näyttää katkaisevan kaikki yhteytensä Jamesiin, vaikka se tarkoittaisikin etääntymistä Jamesin suloisesta 7-vuotiaasta tyttärestä.

– Sandra ei enää ota yhteyttä Sunnyyn. Sunny ei enää puhu hänestä, tyttären äiti, Janine Lindemulder kertoo Us Weeklylle.

Lindemulder ymmärtää kuitenkin Bullockin tilanteen.

– En kanna kaunaa Sandralle. Hänellä on oma poikansa (Louis, 1,5) kasvatettavanaan, Lindemulder lisää.

Bullock piti huolta Sunnysta hänen ja Jamesin avioliiton ajan vuodesta 2005 vuoteen 2010. Bullock vahvisti tämän myös oikeudessa, kun James taisteli tytön huoltajuudesta Lindemulderin kanssa vuonna 2009.

Toinen lähde kertoi Us Weeklylle, että Bullockin oli "päästävä yli" Jamesista, mikä tarkoitti välien katkaisemista myös Sunnyyn.

– Hän ei todellakaan halunnut satuttaa Sunnya, mutta Sandran oli tehtävä mikä oli hänen omaksi parhaakseen, sisäpiiristä kerrotaan.

Bullock adoptoi poikavauvan New Orleansista vuonna 2010. Hän ja James aloittivat adoptioprosessin neljä vuotta aiemmin, mutta erottuaan huhtikuussa 2010 Bullock vei adoption loppuun yksinhuoltajana.

MTV3/Helmi

Lähde: Usweekly.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja