Samuli Edelmannin julkaisema kuvasarja Venla-tyttärestä sai seuraajat kommentoimaan – moni huomasi yhdennäköisyyden kuuluisan Hollywood-tähden kanssa

Samuli Edelmann esitti kauniin kappaleen 19-vuotiaan Venla -tyttärensä kanssa 4:43
Samuli ja Venla Edelmann Stuido-ohjelmassa

Samuli Edelmannin Venla-tytär näyttää erehdyttävän paljon Scarlett Johanssonilta.  

Näyttelijä ja laulaja Samuli Edelmann julkaisi Instagramissa kuvasarjan yhdessä tyttärensä Venlan, 22, kanssa, jossa he ovat tukholmalaisessa tivolissa Gröna Lundissa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Lapsen kanssa huvipuistossa, näyttelijä kirjoittaa. 

Laitteissa riekkumisen sijaan seuraajien huomio kiinnittyikin täysin yllättävään asiaan. Seuraajat alkoivat kommentoida Venla-tyttären yhdenäköisyydestä tunnetun näyttelijän kanssa.

Scarlett Johansson

– Lapsi näyttää ihan Scarlett Johanssonilta. 

– Hän on ihan Scarlett Johanssonin näköinen tuossa.

Yhdennäköisyys Venlan ja Scarlett Johanssonin välillä aiheutti myös kiistaa, sillä joku ehdotti kommentoijille silmälasiliikkeeseen menoa. 

Venla on aiemmin julkisuudessa nähty vaaleana, joten hiusten värjäyttäminen punaiseksi saattaa osaltaan selittää yhdistämistä Scarlett Johanssoniin. Johansson nimittäin nähdään Marvel-elokuvissa Natasha Romanoffin roolissa punatukkaisena. 

Edelmann on julkaissut hyvin vähän sosiaalisessa mediassa kuvia perheestään. Näyttelijä oli naimisissa Laura Tuomarilan kanssa, ja Venla on toinen heidän lapsistaan. Venla on seurannut isänsä jalanjälkiä ja on julkaissut musiikkia Warner Music Finlandin kautta. 

Lue myös:

    Uusimmat