Mainos

Samsungin Galaxy S3-kännykässä valtava näyttö ja keraaminen kuori?

Samsungin odotetusta Galaxy S III -älypuhelimesta on tihkunut julkisuuteen mielenkiintoisia tietoja.

Kuten Samsung jo aiemmin ilmoitti, niin Galaxy S III -mallin julkistusta ei tulla näkemään huomenna käynnistyvillä Barcelonan MWC-messuilla. Samsung haluaa julkistusajankohdan siirtämisellä saada luurin esittelyn ja markkinoille tulon välisen ajan mahdollisimman pieneksi.

BGR-sivuston mukaan Galaxy S III tullaan julkistamaan samanaikaisesti yli 50 markkina-alueella maailmanlaajuisesti.

Todellinen supernäyttö

Samsung Galaxy S III -laitteessa on BGR-sivuston tietojen mukaan jättimäinen 4,8-tuumainen näyttö. Käytetystä näyttötekniikasta ei ole tietoa, mutta huhujen mukaan siinä käytettäisiin Super Amoled Plus HD -teknologiaa. Saimme juuri tuntumaa Samsungin Super Amoled Plus -näyttöteknologiaan testatessamme Samsung Galaxy Tab 7.7 -tablettia. Teknologia osoittautui sangen vaikuttavaksi niin väritoiston, terävyyden, kirkkauden kuin kontrastinkin osalta.

Samsung Galaxy S III:n takaosan kerrotaan olevan keraamista materiaalia, eikä muovia kuten edellisissä malleissa. Laitteen sisältä uskotaan löytyvän myös neliydinprosessori, Androidin uusin 4.0 Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmäversio, 4G ja muita erittäin kilpailukykyisiä ominaisuuksia.

Samsungilta tulossa myös kehyksetön näyttö?

Uusissa älypuhelimissa on yhä suurempia näyttöjä, mutta meganäyttöisten puhelimien fyysinen koko aiheuttaa jo nyt ongelmia. Valtava näyttö venyttää helposti koko kännykän järkälemäisiin mittoihin.

Verkossa kiertää nyt huhu, että Samsung olisi kehittämässä ns. Galaxy B -puhelinta, jonka näyttö ulottuu reunasta reunaan ilman tilaa vieviä kehyksiä. Ainoastaan aivan puhelimen yläosa jäisi näytöstä vapaaksi alueeksi. Tämä ratkaisu saattaisi helpottaa näyttöjen tilaongelmaa hieman.

Cnet sivustolla kerrotaan, että Samsung on työskennellyt Galaxy B -puhelinmallin parissa jo jonkin aikaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.